Ufol Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 Witam dawno mnie tu nie było bo miałem przerwę od maxa ale ostatnio wpadłem na pomysł aby stwożyć w 3D potworka z gry Tibia, może ktoś widział. mam nadzieję że sie wam spodoba pozdr
JunioR Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 wydaje mi sie ze powinienes dac jasniejsze (w niektórych miejscach), bo ja zabardzo tej scenki nie widze :(
tweety Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 kojarzy się trochę ze Scaarlack ze Star Wars: Return Of The Jedi - ładne mroczne i nie kiczowate. jestem za :)
Gość User190 Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 Niezły, nawet więcej niż niezły :) - myślałem, że będzie gorzej :) Btw. fajnie się na nich skiluje na niskich lvl :) Można sobie expić bez ryzyka :D
AGmakonts Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 No naprawde całkiem całkiem. Ale niestety za ciemne.
Ufol Napisano 27 Czerwiec 2005 Autor Napisano 27 Czerwiec 2005 Miło mi że się wam podoba ;] Junior,AGmakonts: stworek miał wyglądać jak w mrocznym zakamarku jaskini, ale jak nic nie widzisz sprubuj rozjaśnić monitor - u mojego kumpla pomogło, bo ze zmianą ustawień świateł nie specjalnie działało, obrazek się robił brzydki i bez klimatu. Tweety: w Starych Warach istotnie był podobny stworek ale wzorowałem się na tym z gry: http://www.tibia.org.pl/graf/potwory/Rotworm.gif wysiliłem wyobraźnie i wyszło co wyszło Mati: exp jest bez ryzyka do puki banda killerów nie przejdzie :P pozdr
DeeXteR Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 Fajne ... ale sie tego nacięło w tibii :D
Ufol Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Napisano 28 Czerwiec 2005 to chyba pierwszy mój obrazek w którym nic nikt nie wytknął (oprócz tego że ciemno), wysilcie sie napewno zrobiłem gdzieś błąd bo nie moge uwierzyć że nie :P.
tweety Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 kamienie nie wyglądają jak kamienie, poza tym texturka się rozpływa zaraz na pierwszym z nich (w samym centrum kadru). chciałeś to masz :p
Ufol Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Napisano 28 Czerwiec 2005 o to mi chodziło :D wiedziałem że coś jest nie tak :P tylko nie wiem jak to teraz poprawie bo kamyczki robiłem cząsteczkami żeby ręcznie nie układać... coś sie rozkmini :)
Rekomendowane odpowiedzi