Napisano 29 Czerwiec 200519 l Witam, Robie nowa stronke z portfolio dla siebie, chcialbym ja zrobic we flashu ale to moze nie byc proste :/ layout wrzucam juz teraz na samym poczatku pracy zeby pozniej nie zaczynac od poczatku. stronka ma byc minimalistyczna, animowane pojawiajace sie menu i lekko animowana zmana tresci. ten obrazek ktory jest to bedzie baner z moimi prackami. bede wdzieczny za krytyke uwagi i pomysly...
Napisano 29 Czerwiec 200519 l ... we flashu ale to moze nie byc proste :/ ... we flashu właśnie najlepiej, najefektowniej i najszybciej :)
Napisano 29 Czerwiec 200519 l na razie za mało żeby coś powiedzieć, ale postaw na flasha i sie przekonasz :] tylko że jak nawalisz zdjec do sceny to moze zwiekszyc sie znacznie rozmiar pliku koncowego :] powodzenia.
Napisano 29 Czerwiec 200519 l nie podobają mi się te kreski nad przyciskami wyglądają jakoby linki co by miały buttony podtrzymać a niesymetryczność sprawia dla mnie wrażenie jaknby sie miały przechylić.
Napisano 30 Czerwiec 200519 l ten cien jest dla mnie troche ciezki w odbiorze. Wogole postac troche jest duza.
Napisano 30 Czerwiec 200519 l Osz ty... właśnie robie własne portofolio. I też dałem siebie jako takiego ludzika :) Co do twojej strony, menu trochę nie ciekawe, cień(ludzika) wychodzi trochę za daleko i psuje kompozycje jakotakową. Trzymam kciuki
Napisano 30 Czerwiec 200519 l Swoją drogą taki ludek trochę nie jest poważny. jest taki trend - młodzi gniewni, wrażliwy itd.. bardzo kiczowate swoją drogą. Ale tu jest w miarę poprawnie wkomponowane. Ale zwracam uwagę bo jak widzisz kolega też wpadł na ten sam pomysł.