Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

Robie nowa stronke z portfolio dla siebie, chcialbym ja zrobic we flashu ale to moze nie byc proste :/ layout wrzucam juz teraz na samym poczatku pracy zeby pozniej nie zaczynac od poczatku.

stronka ma byc minimalistyczna, animowane pojawiajace sie menu i lekko animowana zmana tresci.

ten obrazek ktory jest to bedzie baner z moimi prackami.

bede wdzieczny za krytyke uwagi i pomysly...

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
... we flashu ale to moze nie byc proste :/ ...

we flashu właśnie najlepiej, najefektowniej i najszybciej :)

Napisano

na razie za mało żeby coś powiedzieć, ale postaw na flasha i sie przekonasz :] tylko że jak nawalisz zdjec do sceny to moze zwiekszyc sie znacznie rozmiar pliku koncowego :] powodzenia.

Napisano

nie podobają mi się te kreski nad przyciskami wyglądają jakoby linki co by miały buttony podtrzymać a niesymetryczność sprawia dla mnie wrażenie jaknby sie miały przechylić.

Napisano

Osz ty... właśnie robie własne portofolio. I też dałem siebie jako takiego ludzika :)

Co do twojej strony, menu trochę nie ciekawe, cień(ludzika) wychodzi trochę za daleko i psuje kompozycje jakotakową. Trzymam kciuki

Napisano

Swoją drogą taki ludek trochę nie jest poważny. jest taki trend - młodzi gniewni, wrażliwy itd.. bardzo kiczowate swoją drogą. Ale tu jest w miarę poprawnie wkomponowane.

Ale zwracam uwagę bo jak widzisz kolega też wpadł na ten sam pomysł.