Ardeni Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Pozostawiłem poprzedni model i zacząłem robić sobie takie oto autko, oceniajcie i doradzajcie, ale to są dopiero początkowe etapy, zacząłem wczoraj wieczorem, ale teraz pójdzie już dużo szybciej, bo mam nowe fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 JEDYNY prosty element a przynajmniej tak wyglada to prog :) doradzam nauke spokojuz jakas joge albo chwile medytacji nie bedziesz sie juz tak spieszyl lepiej wolniej a lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 oceniajcie to masz 2/10 wygląda troche jak z plasteliny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2005 2 na 10 , to teraz się zdołowałem, ale nic, nie poddam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2005 próg jest prosty, bo nadnim najwięcej siedziałem, ale postaram się zwolnić, bo rzeczywiście troche przesadziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 wygląda troche jak z plasteliny hmmm... ardeni zastanów się: pojazd z plasteliny, odpowiednie shaderki, materiały, ładna scenka na stole roboczym. to by ecale nie był taki zły pomysł. no i co najważniejsze jakaś odmiana po tych wszystkich Audi TT itp. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 2 na 10 , to teraz się zdołowałem, ale nic, nie poddam się. tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 blagam nie schrzan za bardzo tego bo to naprawde piekny samochod.. musisz popracowac troche nad ukladaniem siatki i pocwicz ze smoothem, w zasadzie to tutaj jest tak duzo do poprawy ze warto by to zaczac od nowa, no ale chyba malo komu sis chce ;) nizej zamieszczam taka prowizorke co by warto zmienic, masz bardzo malo zrobione dlatego nie za wiele ci mozemy pomoc, jak bedziesz mial wiecej bedzie nam szlo z tym znacznie latwiej... 1: rob tego typu elementy osobno, nie ma sensu wyciagac tych polygonow z glownej bryly 2: caly tyl jest tak zchrzaniony ze nie mialem sily zaznaczac co warto zmienic ;) zacznij tyl od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2005 tył to robiłem tak aby był, bo w referkach nic nie było konkretnego widać i dla tego jest tak do d**y. EAX wielkie dzięki zrobie go lepiej i dopiero pokaże screeny, a co do tych extrudoanych elementów to pooglądałem sobie fotki i wydaje mi się, że tak będzie najlepiej, bo są one w jednej bryle z resztą nadwozia, ale się zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 model fajny, troche błędów w modelowaniu, ale to przecież WIP. ocen użytkowników nie bierz sobie za bardzo do serca, ja na początku miałem pełno irytujących pytań do moich modeli ;-)) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2005 następne screeny, jak tak dalaj pujdzie to niedługo zaczne robić koło, ale teraz czekam na porady związanie z maską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 o kole narazie nie mysl :) no teraz to juz dobrze jest idziesz w dobrym kierunku tylko cos ta maska taka falujaca aha i na tym screenie gdzie masz siatke paskudnie wyglada jeden vertex a od niego piec lini!! to mosisz poprawic (jesli tego jeszcze nie zrobiles) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2005 co do tej maski to ona naprawde tak wygląda, ale na różnych fotkach jest różnie pokazana , bo chyba było dużo wersji nadwozia tego auta, a co do koła to też troche przesadziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 2 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2005 następne screeny, macie jakieś informacje dotyczące tego jak zrobić ładny lakier, z vrayem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Lipiec 2005 Share Napisano 2 Lipiec 2005 te pobokach wloty powietrza czy co to jest jest strasznie krzywe :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 19 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2005 Żeby nie było, że się obijam, podaje renderki, które zrobiłem po powrocie z wakacji.Czy jest jakiś rodzaj światła, który dawałby podobny efekt do skylighta, ale szybciej się renderował w vray'u, bo zaczynam się zastanawiac nad lakierem? Sorki, że nie ma kilku poprzednich renderów, ale chyba xthost.info ma jakieś problemy ( obrazków mi nie szkoda, ale xthost miał 30 mg ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi