Gość -0-0- Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 Witam przede wszystkim wszystkich forumowiczów :)... To moja pierwsza bitwa, a zarazem pierwszy post na tym forum. W mojej scenie chciałbym przedstawić ostatnie chwile w życiu samobójcy (całą otoczkę) towarzyszącą temu (nie powiem wydarzeniu - tylko nie wiem może wypadkowi, zdarzeniu). Myśląc nad konceptem chciałem stworzyć tak jakby klatkę z filmiku o samobójcy (tak to ujmę :P), wrażenie jakby ktoś za3mał film... reporterzy, negocjator/zy, strażaky z wielkym materacem :) itd. Biorę się do pracy. Jak coś stworze - zaraz wrzucam... Postaram się dotrwać do samego końca.
Ania Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 powodzenia ale zastanow sie czy naprawde chcesz robic tych reporterow, bo wiem z wlasnego doswiadczenia ze do sceny z wieksza iloscia ludzi latwo sie zniechecic, masa roboty. ja bym zrobila samego samobojce.
Leru Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 trudne IMHO do pokazania, dlatego powodzenia życzę :) witamy w Bitwie i na forum
Vorek Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 Witam, witamy :) Pamiętaj żeby porządnie przemyśleć to co chcesz zrobić :) Powodzenia w bitwie Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi