Napisano 2 Lipiec 200520 l OK, zdecydowa艂em sie wko艅cu pokaza膰 efekt mojej 3 dniowej pracy, mo偶e nie jest tego za du偶o, ale jest to tak naprawde m贸j pierwszy powa偶ny projekt. Celem dla mnie jest chocia偶 sko艅czenie go :D. Wiem 偶e jest du偶o po poprawienia, ale wysawienie go na forum chyba bardziej mnie zmotywuje od dalszej pracy :P 聽 // g膮sienice s膮 w wersji testowej ^^ // 聽
Napisano 2 Lipiec 200520 l ekhm hehhe, tez robie shermana (dzis zaczynam :) ).... masz szczescie ze na 2 plan;) ;P. 聽 Powodzenia i witam w bitwie ! Pionier.
Napisano 4 Lipiec 200520 l Autor czas na jak膮艣 aktualizacje :P // sorry 偶e takie ma艂e, dzi艣 wieczorem wrzuce wi臋ksz膮 wersje :P // 聽 BTW: jak wstawi膰 rysunek przy temacie ??
Napisano 4 Lipiec 200520 l rysunek przy temacie wstawiasz tak jak wstawi艂e艣 rysunek przy 5 poscie, tyle 偶e w pierwszym. 聽 czy ta przednia z臋batka naprawde tak wygl膮da? takie s艂oneczko. ale nie znam si臋 na czo艂gach.
Napisano 4 Lipiec 200520 l Autor no wygl膮da mniej wi臋cej jak s艂oneczko :P // w sumie to mo偶na by nad ni膮 jeszcze popracowa膰 :P