eMDe Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 OK, zdecydowałem sie wkońcu pokazać efekt mojej 3 dniowej pracy, może nie jest tego za dużo, ale jest to tak naprawde mój pierwszy poważny projekt. Celem dla mnie jest chociaż skończenie go :D. Wiem że jest dużo po poprawienia, ale wysawienie go na forum chyba bardziej mnie zmotywuje od dalszej pracy :P // gąsienice są w wersji testowej ^^ //
Pionier Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 ekhm hehhe, tez robie shermana (dzis zaczynam :) ).... masz szczescie ze na 2 plan;) ;P. Powodzenia i witam w bitwie ! Pionier.
Leru Napisano 3 Lipiec 2005 Napisano 3 Lipiec 2005 heeh no masz szczęście :] witam w Bitwie, powodzenia życzę :)
eMDe Napisano 4 Lipiec 2005 Autor Napisano 4 Lipiec 2005 czas na jakąś aktualizacje :P // sorry że takie małe, dziś wieczorem wrzuce większą wersje :P // BTW: jak wstawić rysunek przy temacie ??
Ania Napisano 4 Lipiec 2005 Napisano 4 Lipiec 2005 rysunek przy temacie wstawiasz tak jak wstawiłeś rysunek przy 5 poscie, tyle że w pierwszym. czy ta przednia zębatka naprawde tak wygląda? takie słoneczko. ale nie znam się na czołgach.
eMDe Napisano 4 Lipiec 2005 Autor Napisano 4 Lipiec 2005 no wygląda mniej więcej jak słoneczko :P // w sumie to można by nad nią jeszcze popracować :P
Rekomendowane odpowiedzi