Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no wlasnie jest jak byk temat na samej gorze dzialu game art!!!!!!!!!!!

BTW: ladnie bylo by powiedziec ze model na podstawie nie jakiegos konceptu z digarta ale na podstawie konceptu Kubka

Napisano

Tak...Jego. Koncept znalazlem na digarcie, model zrobilem i jakos nie chcialo mi sie szukac znow autora tego konceptu. Very sory za to - nastepnym razem zapamietam autora. Mam nadzieje, ze sie nic zz teego powodu nie stalo.

ziomuś - do niczego. ktos kiedys powiedzial ze praktyka czyni mistrza wiec praktuje...tym bardziej ze zaczynam. a to chyba dobrze nie?

thx za lin przyda sie

niedlugo beda chyba kolejne modele, miejmy nadzieje ze z texturami....

peace

Napisano

spoko :) tak kcialem zaszpanowac wiedza :) bo akurat koncept mam na kompie :) praktykuj praktykuj :) i czytaj przyklejone watki :D Powodzneia!

BTW: kcialem na czezwo sie przygladnac jescze raz modelowi ale juz linki nie dzialaja :/

Napisano

thx btw- juz wiem co sie stalo - obrazki dalej sa ale serv koledze padl - to sie nazywa zycie...hmm czyzby off topic?:Djutro max po jutrze kolejny model jeszcze bez textur...

peace

Napisano

no to next - ofkoz jeszcze nie skonczony...na dzis poludnie styknie moze i wieczorem usiade....

vertices: 467

faces: 386

ten model bedzie na 100 z texturami - jakiej jakosci? jak nalozonymi? nie wiem - ale mam nadzieje ze mi pomozecie

ten sam model jest w mini bitwie