Kakrotto13 Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 ok wiem ze nie jest skonczony ale nie mam juz sily nic przy nim robic , zwlaszcza ze sie hmm dopiero " ucze " modelowac samochody. Moze przy nastepnym pujdzie mi lepiej ;] http://img101.imageshack.us/my.php?image=car56oa.jpg
wizz Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 Mogłeś chociaż światła zrobić ale i tak całkiem fajny. Ja sie nie znam więc więcej sie nie wypowiadam :) Pozdro for all :P
Kakrotto13 Napisano 2 Lipiec 2005 Autor Napisano 2 Lipiec 2005 Dzienk .Na swiatlach sa zalozone lustra weneckie :P
AGmakonts Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 Gdyby go dopracować, gdybys zrobuł wszystkie detale i łądnie to wyrenderował z lepszym światłem to byłbym nastawiony pozytywnie teraz niestety nie jestem
Kakrotto13 Napisano 2 Lipiec 2005 Autor Napisano 2 Lipiec 2005 cuz na tym modelu sie uczylem , pelno bledow zem w siatce popelnil ktorych poprawa by mi zajela wiecej czasu niz stworzenie noewgo modelu :P . Mam nadzieje ze nastepny mi wyjdzie lepiej :/ Co do swiatla to wrzucilem pierwsze lepsze Omni i skylight ;]
Falcrum Napisano 3 Lipiec 2005 Napisano 3 Lipiec 2005 To karygodne zeby zostawić ten model w takiej postaci jak teraz :[ !! Dobry koncept, wiec nie trać sił i postaraj sie go dopracować. Mogłes choć dobrze go oświetlić :/ Pozdr
KLICEK Napisano 3 Lipiec 2005 Napisano 3 Lipiec 2005 dokladnie tak jak mowi Falcrum modelik jest ql :)
Kakrotto13 Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Napisano 3 Lipiec 2005 siatka no tego sie obawialem ;] na tym ujeciu widac ile jest niezrobione :/
Rekomendowane odpowiedzi