jckob Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 Chce wyteksturowac spodnie(dżinsy). Nadac im poprostu teksture czy material?....jakie parametry materialu sa najleprze dla dzinsow?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 1) tekstuta się przyda bo nie wiem jak sobie to wyobrażasz zrobić samym materiałem 2) nie ma jakiś parametrów, zrób teksture, zmapój obiekt i kręć róznymi rzeczami az Ci się zacznie podobać nie zapomnij o mapce refract i bumpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 nie zapomnij o mapce refract i bumpie jeans raczej jest mało refract :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 ma mało reflect ale pod jakieś przerwy są więc wiesz, napisałem to raczej ogólnie jeśli chodzi o tkaniny wiadomo że każdy dobierze odpowiednie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Raczej fallof niż refract. Chyba, że chodzi o dziury w spodniach:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi