tweety Napisano 4 Lipiec 2005 Napisano 4 Lipiec 2005 Ot urodziło mi się coś takiego. to współczuję przy porodzie ;) całkiem fajne tylko takie jakby... pustawe. pokuś się o kolor w PS i dodaj jakąś fajną scenkę :D
Bacry Napisano 5 Lipiec 2005 Napisano 5 Lipiec 2005 fajne szkice robisz. Może byś tak na jakiejś własnej stronce szkicownik zrobił? Zmienił bym pierwszą łuskę tak aby kolano za nią schować i dodał parę czułek aby miała się czego trzymać.
LISEK Napisano 5 Lipiec 2005 Napisano 5 Lipiec 2005 O juz dawno kolegi RK juz nie bylo na tym forum :)... pracka ciekawa aczkolwiek czegos mi brakuje, dosc plasko wyszlo... POzdrawiam
Hindus Napisano 5 Lipiec 2005 Napisano 5 Lipiec 2005 fajne fajne chociaz więcej detalu na potworku by sie przydało :] ps długopis ?
-Pa6L0- Napisano 5 Lipiec 2005 Napisano 5 Lipiec 2005 bardzo japońskie:)...wreszcie coś ciekawego sięgajace to tej wschodniej kultury:) a nie ciagle fantasy i maślane oczy na pół twarzy, heh...jako szkic dobre...moze popracujesz nad tym jeszcze
RK Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Napisano 5 Lipiec 2005 Dziekuję za komentarze. Ołówek- efekt siedzenia na działce i oodpoczywania od komputera. Płaskie- ano. Ja dodałbym jeszcze że niedokończone bo ogona nie ma :).
Blaster Napisano 7 Lipiec 2005 Napisano 7 Lipiec 2005 Popraw uszy i daj rybce płetwy i bedzie "kul" :) Podoba mi się. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi