Napisano 4 Lipiec 200519 l Ot urodziło mi się coś takiego. to współczuję przy porodzie ;) całkiem fajne tylko takie jakby... pustawe. pokuś się o kolor w PS i dodaj jakąś fajną scenkę :D
Napisano 5 Lipiec 200519 l fajne szkice robisz. Może byś tak na jakiejś własnej stronce szkicownik zrobił? Zmienił bym pierwszą łuskę tak aby kolano za nią schować i dodał parę czułek aby miała się czego trzymać.
Napisano 5 Lipiec 200519 l O juz dawno kolegi RK juz nie bylo na tym forum :)... pracka ciekawa aczkolwiek czegos mi brakuje, dosc plasko wyszlo... POzdrawiam
Napisano 5 Lipiec 200519 l fajne fajne chociaz więcej detalu na potworku by sie przydało :] ps długopis ?
Napisano 5 Lipiec 200519 l bardzo japońskie:)...wreszcie coś ciekawego sięgajace to tej wschodniej kultury:) a nie ciagle fantasy i maślane oczy na pół twarzy, heh...jako szkic dobre...moze popracujesz nad tym jeszcze
Napisano 5 Lipiec 200519 l Autor Dziekuję za komentarze. Ołówek- efekt siedzenia na działce i oodpoczywania od komputera. Płaskie- ano. Ja dodałbym jeszcze że niedokończone bo ogona nie ma :).
Napisano 7 Lipiec 200519 l Popraw uszy i daj rybce płetwy i bedzie "kul" :) Podoba mi się. Pozdrawiam.