Łukasz Misztela Napisano 5 Lipiec 2005 Napisano 5 Lipiec 2005 zamieszczam ta pracke tutaj jest to jeszcze pracka do dopracowania ale ja sie juz zawiesile co tam mozna w niej zmienic ??dlatego prosze o wasze podpowiedzi:-) pozdro wymiar pracki to 21x12 cm
kubi Napisano 5 Lipiec 2005 Napisano 5 Lipiec 2005 Ja bym nic nie zmieniał, tylko zrobił następną prackę, a potem kolejną i jeszcze jakąś :) A tak serio, to trzeba popracowac nad odbiciami słońca. Ogólnie, taki zchód to mało ciekawy i oklepany temat.
Łukasz Misztela Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Napisano 5 Lipiec 2005 i kolejny olejny speed koo 20 minut tak jak poprzednio na tekturce:-) mam zamiar sobie jeszcze namalowac z 5 pracek ja jak pojade w sobote nad morze to postaram sie to opchnac na browarka:-) pozdro
Futro Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 no fajne, ale tak sobie mysle: nie ma sie co spieszyc, wiec moze nastepny speed kolo 40 min.?:) co do morza: dodaj zycia, jakies obiekty, moze lodzie z rybakami czy cos, bo tak troche pocztowkowo wyglada:/ tak ci sugeruje pozdrawiam
hcpiter Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 Druga pracka fajna a co do morza to wydaje mi sie ze refleks od słonca powinien być gdzie indziej.
Navara Napisano 8 Lipiec 2005 Napisano 8 Lipiec 2005 Ja bym do pierwszej pracki dodala jakis element, np. skaliste wybrzeze i w oddali latarnia? maly kawalek plazy a na niej zakochani wpatruja sie w zachod slonca?:) A tak wogole super prace :) bardzo mi sie podobaja, szczegolnie ze sama jakbym miala cos takiego namalowac to po 1. nie umiala bym :) a pot 2. to by mi zajelo tydzien :>
Łukasz Misztela Napisano 9 Lipiec 2005 Autor Napisano 9 Lipiec 2005 dzieki Navara:-) mam nadzieje ze beda sie podobaly turysta i troszke zarobie sobie kaski na tablecik:-) pozdro!dzisjaj dluga droga przedemna 600 km i witaj morze:-)
Navara Napisano 9 Lipiec 2005 Napisano 9 Lipiec 2005 Napewno sie spodobaja, jesli nie to znaczy ze ludzie stracili resztki dobrego smaku, rozumu i wogole..tzw. betonowe ludki. Ps. Ja osobiscie morza na wlasnie oczy nigdy nie widzialam, ale na obrazach prezentuje sie bosko :)
Rekomendowane odpowiedzi