Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ludzie tak prosto z mostu : wiem ze trzeba byc pracowitym i cierpliwym ALE kURDE SKĄd mozna SIE PORZADNIE NAUCZYC MODELOWaC ...moze jakas ksiazka JAKIES KONKRETY!!!??

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano
SKĄd mozna SIE PORZADNIE NAUCZYC MODELOWaC

nie mozna ...

albo cwiczysz i ci to wchodzi w krew albo nie cwiczysz i ci to nie wchodzi w krew ...

to chyba logiczne ... jeszcze nie wymyslili chipów ktore po instalacji pod skóra sprawiają ze jestes mistrzem modellingu

Napisano

tak ale zeby cwiczyc to trzeba miec z czego cwiczyc a ja sie pytam z czego przeczytaj ponownie moj post i odpisz ... a ty skad cwiczyłes moze mi powiesz ze siedziales sobie na kompie bez neta i klikałes w maxie bez zastanowienia?!

Napisano

ja własnie tak sie nauczyłam, klikając bez zastanowienia i przeglądając pomoc maksa, a po roku przerobilam mój pierwszy tutorial. (tobie radze przerobić go wcześniej.)

no ale ty przeciez masz net?

Napisano

tak wlasnie ... ja zaczynalem na maxie v2.0 i nie mialem neta przez kolejne 4 (czy nawet wiecej) lata ...

tutoriale tez mialem trylko z maxowego helpa ...

zaczynalem jak mialem 12 lat a neta mam od ponad roku

Napisano

ze sie tak wtrace: ja sie uczylem na max'ie 3.0 i korzystalem wtedy z ksiazki "3D Studio Max 3" z serii "dla kazdego" bo neta nie mialem (i o helpie nie wiedzialem ;]) ale to byly wieki temu :); teraz zdecydowanie sobie sam radze

pzdr

EDIT: tutkow pare tez przerobilem, fajna sprawa :], ale to dopiero jak juz mialem neta

Napisano

Marcin z kąd ty kiedyś znalazłeś max`a v.2.0 ?!

Ja nie mogłem 6 trial znaleźć :]

Pozdr.

P.S. A co do pomocy do przecież nikt ci nie powie najlepszego sposobu na nakukę max`a czy 3d bo nie ma takiego czegoś. Poprostu musisz duzo cwiczyc i sie nie zniecierpliwiać.

Napisano

heh... ja tez zaczynalem na max'ie 2. Strasznie ubogie to bylo, ale i tak bylem zafascynowany. :)

Max'a tak samo jak innych programow tego typu mozna sie uczyc cale zycie, wiec i kursu przyspieszonego nie uswiadczysz.

Napisano

Heheehh ja pamiętam jak w Lightwave 2 lata temu coś robiłem i to był 7.0, ale było bardzo fajnie :D Tylko jak pozniej umiesciłem robota zrobionego w LW

to odrazu sie przezuciłem na max`a a teraz wruciłem do LW taki sentyment :D

ale własnie w max`e sie uczyłem tak naprawde !

P.S To taka moja histria 3D

P.S 2 A własnie przez wirtulandie przyciągneła mnie 3d :D

Ale wruszające ;(

P.S 3 Można założyc taki temacik mój pierwszy raz ;D

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności