TrojkaT Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Czesc Normalnie se modelowalem i zrobilo mi sie ze dany model jest juz w meshsmooth i nie moge go zmienic jest tylko - editable poly - a miealem jeszcze (mesmooth i symmetry) co mam zrobic zebym mogl spowrotem se przelaczac chyba wiecie o co mi biega :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 jesli dobrz kumam to albo dasz cofnij albo otworzysz wczesniejsza "wersje" (etap pracy bad modelelm) albo placz bo nic innego ci nie pozostalo :P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2005 chlopaki nie mowcie ;) ze musze od nowa pol dnia to robilem ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 edit poly > subdivision surface > use nurms subdivision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2005 patrzalem nie da sie tym zrobic :) jakies inne propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 idź na całość- modeluj w hi-poly :] ps. w kolejnym maxie powinna być funkcja taka jak minusowe interacje w ms i ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Zobacz w autoback tam powinna byc scenka w której jeszcze nie uzyłes ms. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 jak mozesz to poprostu daj scene ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2005 po co mam dawac scene ?? :) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Po to ze moze ktoś lub MArcin jak zaproponował ci to samemu zrobi :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Po to ze moze ktoś lub MArcin jak zaproponował ci to samemu zrobi :p Dokladnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2005 ok tylko to zajmuje 7 mb :) marcin daj mi emaila swego P.S. wysylam na ten jaki masz tu wpisany mam nadzieje ze aktualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2005 ok juz leci :) jakbys mi jeszcze dzisiaj wyslal dobre to bym byl niesamowicie wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 hmm ... no przykro mi bardzo ale wątpie zeby cos moz az tym zrobic ... przez przypadek zapewne zrobiles convert to editable poly razem z MS lub colspase to all (czy jak tam to sie pisalo) ps. zawsze pliki *max pakuj Zipem lub rarem ... ten twoj po spakowaniu zajmuje 1,6 mb ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2005 no spoko bede musail sie cofnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi