Napisano 8 Lipiec 200519 l Czesc Normalnie se modelowalem i zrobilo mi sie ze dany model jest juz w meshsmooth i nie moge go zmienic jest tylko - editable poly - a miealem jeszcze (mesmooth i symmetry) co mam zrobic zebym mogl spowrotem se przelaczac chyba wiecie o co mi biega :)
Napisano 8 Lipiec 200519 l jesli dobrz kumam to albo dasz cofnij albo otworzysz wczesniejsza "wersje" (etap pracy bad modelelm) albo placz bo nic innego ci nie pozostalo :P:P
Napisano 8 Lipiec 200519 l idź na całość- modeluj w hi-poly :] ps. w kolejnym maxie powinna być funkcja taka jak minusowe interacje w ms i ts
Napisano 8 Lipiec 200519 l Po to ze moze ktoś lub MArcin jak zaproponował ci to samemu zrobi :p Dokladnie;)
Napisano 8 Lipiec 200519 l Autor ok tylko to zajmuje 7 mb :) marcin daj mi emaila swego P.S. wysylam na ten jaki masz tu wpisany mam nadzieje ze aktualny
Napisano 8 Lipiec 200519 l Autor ok juz leci :) jakbys mi jeszcze dzisiaj wyslal dobre to bym byl niesamowicie wdzieczny
Napisano 8 Lipiec 200519 l hmm ... no przykro mi bardzo ale wątpie zeby cos moz az tym zrobic ... przez przypadek zapewne zrobiles convert to editable poly razem z MS lub colspase to all (czy jak tam to sie pisalo) ps. zawsze pliki *max pakuj Zipem lub rarem ... ten twoj po spakowaniu zajmuje 1,6 mb ;]