sroczan Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 szkic ołówkami, póżniej photoshop, niestety mała rożdzielczość, ale mi się podoba, powoli się ucze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietry Napisano 16 Lipiec 2005 Share Napisano 16 Lipiec 2005 ucz się ucz bo nauka to potężny klucz........... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Lipiec 2005 Share Napisano 16 Lipiec 2005 piersi workowate, i czemu tak zamazałeś ręce? ręce ważna rzecz, nie należy zamazywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 16 Lipiec 2005 Share Napisano 16 Lipiec 2005 ........a jak będziesz miał wiele kluczy to zostaniesz woźnym :) Ale żeś z tym blurem pojechał, dziwnie się noga tej kobiecie zgina w kolanie, wogóle zjechane troche proporcje, jednak ogólne wrażenie jest dobre, mi się przynajmniej podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sroczan Napisano 17 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2005 tak to jest tylko poczatek, czekam na jakies podpowiedzi AniaC piersi nie sa workowate tylko prawdziwe :) rysunek był robiony na formacie a5 dlatego nie było mozliwosci zrobienia takich szczegółów jak ręce Synuś napisz mi jakie proporcje co do czego nie pasuje dokladnie wkrótce poprawie wszystko i wrzucam w większą rozdziałke dzieki za zainteresowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 18 Lipiec 2005 Share Napisano 18 Lipiec 2005 mniej plam wiecej kreski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi