sroczan Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 szkic ołówkami, póżniej photoshop, niestety mała rożdzielczość, ale mi się podoba, powoli się ucze Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietry Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 ucz się ucz bo nauka to potężny klucz........... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 piersi workowate, i czemu tak zamazałeś ręce? ręce ważna rzecz, nie należy zamazywać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imprecis Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 ........a jak będziesz miał wiele kluczy to zostaniesz woźnym :) Ale żeś z tym blurem pojechał, dziwnie się noga tej kobiecie zgina w kolanie, wogóle zjechane troche proporcje, jednak ogólne wrażenie jest dobre, mi się przynajmniej podoba :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sroczan Posted July 17, 2005 Author Share Posted July 17, 2005 tak to jest tylko poczatek, czekam na jakies podpowiedzi AniaC piersi nie sa workowate tylko prawdziwe :) rysunek był robiony na formacie a5 dlatego nie było mozliwosci zrobienia takich szczegółów jak ręce Synuś napisz mi jakie proporcje co do czego nie pasuje dokladnie wkrótce poprawie wszystko i wrzucam w większą rozdziałke dzieki za zainteresowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archangel Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 mniej plam wiecej kreski... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts