Gość cenobi Napisano 12 Lipiec 2005 Napisano 12 Lipiec 2005 Efekt pracy całego miesiąca, troche sie natrudziłem przez ten czas,ale w końcu skończyłem. Jak ktoś jeszcze nie kojarzy to to jest APU z Matrixa. Z racji że to moja 1 praca tutaj to prosze o wyrozumiałość.
WToreK Napisano 12 Lipiec 2005 Napisano 12 Lipiec 2005 No chyba jest ok, chociaz juz teraz widac ze teksturki srednie, mdle, bez wyrazu. Daj jakies ujecie normalne, perspektywa czy cos :]
piotrek Napisano 12 Lipiec 2005 Napisano 12 Lipiec 2005 Rzeczywiście teksturki nie najlepsze, ale i tak jest OK. Nie podobają mi się tylko te taśmy z nabojami, czy jak to się tam nazywa - każdy nabój osobno, co trochę dziwnie wygląda.
HEKTOR Napisano 12 Lipiec 2005 Napisano 12 Lipiec 2005 Witam! Nio ja też mam zastrzeżenia do tej taśmy. A może zamiast tego szarego tła spróbuj dać białe? Pozdrawiam!
RA Napisano 12 Lipiec 2005 Napisano 12 Lipiec 2005 Nie czuje ogromu tej maszyny. :/ Pozatym radzilbym sie zastanowic nad rdza, bo niektore elementy sa nia przezarte, a niektore wygladaja jak nowe. Ale, to moze wynikac z roznorodnosci materialow... ok... zaczynam dorabiac ideologie do pracy... koniec. ;) Model wydaje sie byc dobry. Moze siatka? pozdrawiam
Master Kiełbaster Napisano 13 Lipiec 2005 Napisano 13 Lipiec 2005 popracuj nad renderem i materiałami
Leru Napisano 13 Lipiec 2005 Napisano 13 Lipiec 2005 prezentacja modelu jest zupełnie nieciekawa mimo, że sam model jest fajny :) tekstury też nie oddają tego jak APU wyglądał w filmie. Są stanowczo za jasne i za czyste (a może to kwestia renderu?). W końcu napisałeś, że jest to APU z filmu więc IMHO powinno się go oddać jak najwierniej. popracuj jeszcze, pozdrawiam
Gość cenobi Napisano 13 Lipiec 2005 Napisano 13 Lipiec 2005 Nie będe raczej już poprawiać, bo wziołem się za animacje. To będzie taka prezentacja podczas różnych czynności - chód, składanie sie itp.
Rekomendowane odpowiedzi