Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Efekt pracy całego miesiąca, troche sie natrudziłem przez ten czas,ale w końcu skończyłem. Jak ktoś jeszcze nie kojarzy to to jest APU z Matrixa. Z racji że to moja 1 praca tutaj to prosze o wyrozumiałość.

armored.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No chyba jest ok, chociaz juz teraz widac ze teksturki srednie, mdle, bez wyrazu.

Daj jakies ujecie normalne, perspektywa czy cos :]

Napisano

Rzeczywiście teksturki nie najlepsze, ale i tak jest OK.

Nie podobają mi się tylko te taśmy z nabojami, czy jak to się tam nazywa - każdy nabój osobno, co trochę dziwnie wygląda.

Napisano

Witam!

Nio ja też mam zastrzeżenia do tej taśmy. A może zamiast tego szarego tła spróbuj dać białe?

Pozdrawiam!

Napisano

Nie czuje ogromu tej maszyny. :/

Pozatym radzilbym sie zastanowic nad rdza, bo niektore elementy sa nia przezarte, a niektore wygladaja jak nowe. Ale, to moze wynikac z roznorodnosci materialow... ok... zaczynam dorabiac ideologie do pracy... koniec. ;)

Model wydaje sie byc dobry.

Moze siatka?

pozdrawiam

Napisano

prezentacja modelu jest zupełnie nieciekawa mimo, że sam model jest fajny :)

tekstury też nie oddają tego jak APU wyglądał w filmie. Są stanowczo za jasne i za czyste (a może to kwestia renderu?). W końcu napisałeś, że jest to APU z filmu więc IMHO powinno się go oddać jak najwierniej.

popracuj jeszcze, pozdrawiam

Napisano

Nie będe raczej już poprawiać, bo wziołem się za animacje. To będzie taka prezentacja podczas różnych czynności - chód, składanie sie itp.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności