Napisano 12 Lipiec 200519 l Efekt pracy całego miesiąca, troche sie natrudziłem przez ten czas,ale w końcu skończyłem. Jak ktoś jeszcze nie kojarzy to to jest APU z Matrixa. Z racji że to moja 1 praca tutaj to prosze o wyrozumiałość.
Napisano 12 Lipiec 200519 l No chyba jest ok, chociaz juz teraz widac ze teksturki srednie, mdle, bez wyrazu. Daj jakies ujecie normalne, perspektywa czy cos :]
Napisano 12 Lipiec 200519 l Rzeczywiście teksturki nie najlepsze, ale i tak jest OK. Nie podobają mi się tylko te taśmy z nabojami, czy jak to się tam nazywa - każdy nabój osobno, co trochę dziwnie wygląda.
Napisano 12 Lipiec 200519 l Witam! Nio ja też mam zastrzeżenia do tej taśmy. A może zamiast tego szarego tła spróbuj dać białe? Pozdrawiam!
Napisano 12 Lipiec 200519 l Nie czuje ogromu tej maszyny. :/ Pozatym radzilbym sie zastanowic nad rdza, bo niektore elementy sa nia przezarte, a niektore wygladaja jak nowe. Ale, to moze wynikac z roznorodnosci materialow... ok... zaczynam dorabiac ideologie do pracy... koniec. ;) Model wydaje sie byc dobry. Moze siatka? pozdrawiam
Napisano 13 Lipiec 200519 l prezentacja modelu jest zupełnie nieciekawa mimo, że sam model jest fajny :) tekstury też nie oddają tego jak APU wyglądał w filmie. Są stanowczo za jasne i za czyste (a może to kwestia renderu?). W końcu napisałeś, że jest to APU z filmu więc IMHO powinno się go oddać jak najwierniej. popracuj jeszcze, pozdrawiam
Napisano 13 Lipiec 200519 l Nie będe raczej już poprawiać, bo wziołem się za animacje. To będzie taka prezentacja podczas różnych czynności - chód, składanie sie itp.