shark_kk Napisano 16 Lipiec 2005 Share Napisano 16 Lipiec 2005 A oto moja druga praca w 3ds maxie z której jestem dumny :D Teraz czekam na wasze opinie. Zaznaczam że nie jestem zbyt zaawansowany w maxie ale dopiero się ucze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 16 Lipiec 2005 Share Napisano 16 Lipiec 2005 No shark_kk rozwijasz sie:). Bys musial poprawic te warcaby za malo pól, i ogolnie mnie te 2 domina drecza, jakim cudem one tak leza? chyba ze cos jest pod nimi... Zrob jeszcze jakies patyczki i pudla z tych gier otexturuj i bedzie dobrze. A ogolnie to ta fortece skoncz;) Pozdr EDIT: nie "scana" tylko scena EDIT2: 150post, trzeba to uczcic;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 16 Lipiec 2005 Share Napisano 16 Lipiec 2005 scena primitves widze :D pierwszyraz widze wypukla szachownic, ale dobra tam :P drecza mnie za to plane'owe karty, zaokraglij kanty, dorob materialy i teksturki, wstaw tlo jakiegos pokoju z hdri i bedzie ok. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 16 Lipiec 2005 Share Napisano 16 Lipiec 2005 przeciez te katry mają tak ostre krawedzie ze zyły mozna sobie podciąc nimi. co do całej sceny to mam nadzieje ze jakos poradzisz sobie z texturowaniem i oswietleniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 18 Lipiec 2005 Share Napisano 18 Lipiec 2005 karty troche są cienke i powinny miec zaokrąglone rogi domek z kart troche zbyt równy, poprzesuwaj nieco karty, aby nie był taki idealny kostki domina mają chyba proporcje boków 2:1 a u ciebie są nieco bardziej kwadratowe. poza tym te kostki, ktore ja miałem, miały żłobione kółeczka i kreske pośrodku (nie były po prostu boxami) no i to co juz ktoś mowił - jak sie ułożyły te dwie kostki na srodku? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 19 Lipiec 2005 Share Napisano 19 Lipiec 2005 eee tam, moze one nie sa tak ulozone na stale, tylko upadaja? zauwazcie ze ten rzad domina tez jest "zatrzymany" gdy kladzie sie :P tylko motion blura moglbys dodac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi