Napisano 16 Lipiec 200519 l A oto moja druga praca w 3ds maxie z której jestem dumny :D Teraz czekam na wasze opinie. Zaznaczam że nie jestem zbyt zaawansowany w maxie ale dopiero się ucze.
Napisano 16 Lipiec 200519 l No shark_kk rozwijasz sie:). Bys musial poprawic te warcaby za malo pól, i ogolnie mnie te 2 domina drecza, jakim cudem one tak leza? chyba ze cos jest pod nimi... Zrob jeszcze jakies patyczki i pudla z tych gier otexturuj i bedzie dobrze. A ogolnie to ta fortece skoncz;) Pozdr EDIT: nie "scana" tylko scena EDIT2: 150post, trzeba to uczcic;)
Napisano 16 Lipiec 200519 l scena primitves widze :D pierwszyraz widze wypukla szachownic, ale dobra tam :P drecza mnie za to plane'owe karty, zaokraglij kanty, dorob materialy i teksturki, wstaw tlo jakiegos pokoju z hdri i bedzie ok. ;)
Napisano 16 Lipiec 200519 l przeciez te katry mają tak ostre krawedzie ze zyły mozna sobie podciąc nimi. co do całej sceny to mam nadzieje ze jakos poradzisz sobie z texturowaniem i oswietleniem.
Napisano 18 Lipiec 200519 l karty troche są cienke i powinny miec zaokrąglone rogi domek z kart troche zbyt równy, poprzesuwaj nieco karty, aby nie był taki idealny kostki domina mają chyba proporcje boków 2:1 a u ciebie są nieco bardziej kwadratowe. poza tym te kostki, ktore ja miałem, miały żłobione kółeczka i kreske pośrodku (nie były po prostu boxami) no i to co juz ktoś mowił - jak sie ułożyły te dwie kostki na srodku? :)
Napisano 19 Lipiec 200519 l eee tam, moze one nie sa tak ulozone na stale, tylko upadaja? zauwazcie ze ten rzad domina tez jest "zatrzymany" gdy kladzie sie :P tylko motion blura moglbys dodac ;)