Gekon Napisano 17 Lipiec 2005 Napisano 17 Lipiec 2005 Ucze sie modelowania od okolo 4miesiecy korzystam z 3dstudio max 5 i chcialbym o jakies wskazowki jesli chodzi mojego projektu . Mało jeszcze wiem jesli chodzi korzystam z ksiazki "Po prostu 3ds max 5" zniej sie nauczylem tego co widac i z kilku tutoriali. Mam nadzieje ze uda mi sie go skonczyc :] Na poczatek dołanczam to co udalo mi sie zrobic i fotke formułki
Ardeni Napisano 18 Lipiec 2005 Napisano 18 Lipiec 2005 Na razie to troche mało widać, zrób więcej i pokarz...lubie takie samochody
Gekon Napisano 18 Lipiec 2005 Autor Napisano 18 Lipiec 2005 Po dzisiejszych zmaganiach udało mi sie zrobic felgi z oponami i zaczalem przednie zawieszenie. :)
Bzyku Napisano 18 Lipiec 2005 Napisano 18 Lipiec 2005 Regulamin TEMAT !! TEMAT !! POPRAWA !! inaczej smietnik
Gekon Napisano 19 Lipiec 2005 Autor Napisano 19 Lipiec 2005 hamulec tylni juz prawie skonczony jeszcze tylko szczeki :] ... i tu maly problem bo mam malo zdjec tego samochodu a co dopiero rzeby byly szczeki widac :/
ldv_kzn Napisano 19 Lipiec 2005 Napisano 19 Lipiec 2005 fajnie sie zapowiada:D moze w przyszlosci gdy skonczysz model dorobisz tor wyscigowy?:d
Gość cwieq Napisano 21 Lipiec 2005 Napisano 21 Lipiec 2005 to napewno ci pomoże kiedys tez chciałem robić autko w tym stylu tylko ja chciałem zrobić BRM P261 z 1965 roku ale uznałem że jeszcze nie jestem gotowy na ten bolid a oto link http://www.evil-photographer.com/cars/
Gekon Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Napisano 22 Lipiec 2005 Oj dzieki CWIEQ napewno sie przydadzą, bo własnie ciezko mialem ze znalezieniem fajnych zdjec na necie :]
Badyl Napisano 22 Lipiec 2005 Napisano 22 Lipiec 2005 hmm, nic nie widac na tych jpgach, sprobuj dac lepszą jakośc pzdr
Gekon Napisano 23 Lipiec 2005 Autor Napisano 23 Lipiec 2005 Dzis dalsza praca nad amortyzatorami przednimi hamulcami itp, nie wiem czy sie za bardzo nie rozdrabniam bo moj komp juz to odczuwa, a gdzie tam do konca. No ale trzeba byc dobrej mysli :] Jutro dam lepsze fotki
Gekon Napisano 25 Lipiec 2005 Autor Napisano 25 Lipiec 2005 nareszcie przod ukonczony :] Co o nim myslicie?? ujdzie czy trzeba cos poprawic??
Gekon Napisano 26 Lipiec 2005 Autor Napisano 26 Lipiec 2005 No i moje ostatnie wypociny przed wyjazdem, ten silnik to narazie wstepny zarys :)
Gekon Napisano 4 Wrzesień 2005 Autor Napisano 4 Wrzesień 2005 Po dlugiej przerwie wkoncu cos ruszylo, jeszcze duzo przede mna ale... :) silnik powoli powstaje
Diesel Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 Hmm... ładny silniczek tylko te rurki są jakieś dziwne
Kemil Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 Osobiscie nie lubie takich aut ale narazie renderki slabe. Sam model.. poprawny
boggoo Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 ładny silniczek:) są bugi, no wiem że jesteś początkujący, tak samo jak ja. Jak poprawisz to będzie fajny silniczek:)
Gekon Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Napisano 5 Wrzesień 2005 Dzis porawilem troszke silnik i robilem przewody, ale cos nie ladne wyszly i nawet ich nie pokazuje :/ Musze jeszcze raz sprubowac je zrobic, moze mi ktos pomoc jak wmiare latwo je zrobic??
Szczupal Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 no ladnie Ci to idzie jak na przeczytanie ksiazki i zabawy zaledwie 4 miechow :] pracuj dalej
Gekon Napisano 22 Wrzesień 2005 Autor Napisano 22 Wrzesień 2005 Wymęczyłem te wężyki ale nie wiem czy tak to zostawic co o tym sadzicie?? meczylem sie troszke z nimi, nie wiem moze jest jakis latwiejszy sposob na zrobienie takiego czegos ja zrobilem cylinder i go wyginalem(przez mod mesh smooth)
ReflectVision Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 chyba splajnami nadajac im potem grubosc sie da zrobic ladne wezyki ;) pozdro
Gekon Napisano 23 Październik 2005 Autor Napisano 23 Październik 2005 Ostatnio zabralem sie za kokpit i tyl bolida troszke powoli mi to idzie przez szkole (klasa maturalna) no ale mam nadzieje ze wkoncu go ukoncze :).
Lumpy Napisano 24 Październik 2005 Napisano 24 Październik 2005 Łaa! Postarałeś się o szczegóły. Coż zycze powodzenia, ale ostrzegam, że jeszcze drugie tyle posiedziesz nad materiałami. Myśle, ze wiekszosc ludzi z forum ma ten problem, żeby pogodzić grafikę ze szkoła.
zipper Napisano 24 Październik 2005 Napisano 24 Październik 2005 hahah praca 10 godzin dziennie 5 dni w tygodniu ... a weekendy na uczelni :PPP ciesz sie tym co masz bo jak narazie to luz blues :) powodzenia zarowno z modelem jak i z matura ... jak narazie bardzo ladnie ci idzie ... a dla zmotywowania powiem ci ze moje modele po 4 miesiacach byly duzo ... ale to duzo gorsze ;) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi