Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

AAAAAAAA ! Ktos mnie wyprzedzil. Moj kochany stratocasterek sie robil. Kurcze, juz nie bede pirszy. A tak na powaznie to fajny modelik.....ale: materiał zły (powinien byc lakier metalik normalnie), single troszke skaszanione. Mogłbyś pokazać ją od spodu i ujawnic tez klucze ? Bo jakos ich nie widac.... Jest pod spodem wgiecie na zebra ?

Napisano

Aha, zapomnialem. Nie ma detali (wajcha, uchwyty na pasek). Struny !!! Trzeba je jakos rozdzielic. Menzury nie ma (albo nie widze). Ghost, przepraszam, jezeli czujesz sie pojechany - absolutnie nie mialem tego na celu, ale wydaje mi sie ze jezeli wystawiasz prace to chcesz o komentarz ? Pozdrawiam [soczek][winko]

Napisano
Originally posted by mORPH

Toemk a rzuciłbyś na to ładną stal???

A może szkło fajnie zrobione???

Jakis problem? Widzialem nie jedna gitare i na wiekszosci z nich widac drewno. Glupie aluzje

Napisano

czesc!

nie znam sie na instrumentach, ale ten mi sie podoba. W sumie to nie widzialem jeszcze modelu gitary, wiec to pierwszy raz... ale bardzo pozytywne odczucia.

Napisano

No no gitarka ładnie zrobiona, ale powiem tak jak inni: za mało detali

Sam też miałem robić gitarkę, ale mam tylko starego Mayonesa i odechciało mi się go robić.

Ghost R... długo już grasz i co ??

Napisano

No a mi sie ta twoja gitara podoba...!!

no a do Kveldulva \"długo już grasz i co \"

to odpowiem tez ze gralem przez rok....nauczylem sie chyba grac...ERICA Claptona....i \"nothing else matters\" plus standardowe chwyty......a potem jakos mi przeszlo.....

POZDRO :]:]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności