Ghost REAKTYWACJA Napisano 13 Czerwiec 2003 Napisano 13 Czerwiec 2003 Gitara:D Ktos juz tu zrobił gitare? nie to ja jestem pierwszy:P No i oczywiście zreaktywowałem się[rotfl]
Ghost REAKTYWACJA Napisano 13 Czerwiec 2003 Autor Napisano 13 Czerwiec 2003 A tu jeszcze jeden obrazek
Ghost REAKTYWACJA Napisano 13 Czerwiec 2003 Autor Napisano 13 Czerwiec 2003 Takie gitary pokryte są lakierem sam mam taką więc Mogłem się na czymś wzorować[piwo]
mORPH Napisano 13 Czerwiec 2003 Napisano 13 Czerwiec 2003 Toemk a rzuciłbyś na to ładną stal??? A może szkło fajnie zrobione???
Lucas Napisano 13 Czerwiec 2003 Napisano 13 Czerwiec 2003 Ja już robiłem gitarke ale nie pokaże bo jest brzydka:P. A twoja jest całkiem fajna:) Pozdrawiam: Lucas
Monster Napisano 13 Czerwiec 2003 Napisano 13 Czerwiec 2003 AAAAAAAA ! Ktos mnie wyprzedzil. Moj kochany stratocasterek sie robil. Kurcze, juz nie bede pirszy. A tak na powaznie to fajny modelik.....ale: materiał zły (powinien byc lakier metalik normalnie), single troszke skaszanione. Mogłbyś pokazać ją od spodu i ujawnic tez klucze ? Bo jakos ich nie widac.... Jest pod spodem wgiecie na zebra ?
Monster Napisano 13 Czerwiec 2003 Napisano 13 Czerwiec 2003 Aha, zapomnialem. Nie ma detali (wajcha, uchwyty na pasek). Struny !!! Trzeba je jakos rozdzielic. Menzury nie ma (albo nie widze). Ghost, przepraszam, jezeli czujesz sie pojechany - absolutnie nie mialem tego na celu, ale wydaje mi sie ze jezeli wystawiasz prace to chcesz o komentarz ? Pozdrawiam [soczek][winko]
dawid Napisano 13 Czerwiec 2003 Napisano 13 Czerwiec 2003 ogólnie gitarka niezła, ale troszke klucze dopracuj bo one w sumie troszke ci prace psują. :)
Ghost REAKTYWACJA Napisano 14 Czerwiec 2003 Autor Napisano 14 Czerwiec 2003 Macie racje zapomniałem o paru szczegułach. Teraz mz zamiar zrobić gitarkę Jacksona taką jaką mam w domu i napewno będzie lepsza. PS:Dzięki za te wskazówki[piwo]
cochise Napisano 14 Czerwiec 2003 Napisano 14 Czerwiec 2003 Originally posted by mORPH Toemk a rzuciłbyś na to ładną stal??? A może szkło fajnie zrobione??? Jakis problem? Widzialem nie jedna gitare i na wiekszosci z nich widac drewno. Glupie aluzje
darkelf Napisano 19 Czerwiec 2003 Napisano 19 Czerwiec 2003 czesc! nie znam sie na instrumentach, ale ten mi sie podoba. W sumie to nie widzialem jeszcze modelu gitary, wiec to pierwszy raz... ale bardzo pozytywne odczucia.
Kveldulv Napisano 19 Czerwiec 2003 Napisano 19 Czerwiec 2003 No no gitarka ładnie zrobiona, ale powiem tak jak inni: za mało detali Sam też miałem robić gitarkę, ale mam tylko starego Mayonesa i odechciało mi się go robić. Ghost R... długo już grasz i co ??
rebuzz Napisano 19 Czerwiec 2003 Napisano 19 Czerwiec 2003 No a mi sie ta twoja gitara podoba...!! no a do Kveldulva \"długo już grasz i co \" to odpowiem tez ze gralem przez rok....nauczylem sie chyba grac...ERICA Claptona....i \"nothing else matters\" plus standardowe chwyty......a potem jakos mi przeszlo..... POZDRO :]:]
Ghost REAKTYWACJA Napisano 24 Czerwiec 2003 Autor Napisano 24 Czerwiec 2003 A więc gram już jakieś 3 lata. Gram różne rzeczy ale przedewszyskim Metallica, Slayer
ChaoS Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 spoko pracka popieram pomysl z drewnem na gitarcem oje to git wygladac :)
Rekomendowane odpowiedzi