Napisano 20 Lipiec 200519 l dzien dobry wiec chyba powinienem od mniejszych rzeczy zaczac wiec takie szkielko prezentuje oczywiscie szklanka do napojow jezeli nie widac z obrazka to taki szkic pod spodem. nie patrzcie na otoczenie rendera, to fragment jakiejs starej vizki jest wiec nic nie chcialo mi sie zmieniac pozdrawiam
Napisano 20 Lipiec 200519 l Brzydka i wydaje mi się mocno "wywrotna". Zupełnie mi się nie podoba. Jeszcze takie szaro-bure wszystko. Technicznie render calkiem ok, ale ogonie nie podoba mi sie.
Napisano 20 Lipiec 200519 l Zbyt wywrotna to raczej nie będzie, ponieważ ma stosunkowo ciężkie dno. Ale chyba (napewno) IKEA już coś takiego zmajstrowała - lub podobne. Za to rendering świetny - szklanki naprawdę są ciężkie, znakomita kompozycja. Wizualnie PRO. Pozdr
Napisano 20 Lipiec 200519 l z podobnych w formie kubków w przedszkolu kompoty się piło :D umiarkowanie mi się podoba, forma nie ciekawa, render dobry, natomiast kompozycyjnie w tle się źle dzieje.
Napisano 20 Lipiec 200519 l fajny render, czysto i schludnie, materialy git i w ogole ladnie jak to sie mowi. a szklanka jak dla mnie z ikei,wiec ponownie wzornictwo to za duze slowo. ALE (!) powinnismy juz dobrze wiedziec,ze kome mlody jest,zdolny i ambitny chlopak i on jeszcze nam wszystkim pokaze.ja juz sie boje ;) pozdrawiam (i czekam na kolejne wzorki)
Napisano 20 Lipiec 200519 l calkiem fajny obrazek, kompozycyjnie imo pomogloby dodanie oddechu z prawej strony ale i tak jest ok, ucieta taca super :D
Napisano 21 Lipiec 200519 l odnośnie kompozycji: czy potrzebny był tak szeroki kąt kamery? chyba lepiej by to wyglądało gdyby perspektywa samych szklanek sie nie psuła. w końcu to te obiekty są głównym tematem, a wygladają nienaturalnie. pozdoba mi sie szkło, całość mogłaby byc w nieco weselszych kolorkach pozdrawiam.
Napisano 21 Lipiec 200519 l Autor ech wy jak zwykle render najwazniejszy :) no coz szklanka jak szklanka nie spodziewalem sie ochow i achow, a ikea nie zrobila podobnej, ikea ma serie svepa ale one sa prozkowane na calej dlugosci ble ble ble mi tam sie podoba i chetnie bym z takiej popił, najbardziej sie ciesze ze udalo sie uzyskac takie ciezkie szklo bo o to chodzilo pozdrawiam
Napisano 21 Lipiec 200519 l szklanka jak szklanka, render ładny mały minus za za duzy szum. przydała by się korekcja kamery (duze zniekrztaucenie obrazu)