Napisano 11 Sierpień 200519 l dzwonienie bez ograniczenia 1 min jest dostepne po dokonaniu oplaty. Wchodzisz na strone logujesz sie i wplacasz. Wystarczy wplacic (karta kredytowa) 1 euro i masz dzwonienie bez limitow (na komorki nie dzwon bo Ci to 1 E zleci). Jak dzwonisz na lokalne to Ci to 1 E z konta nie schodzi i nie rozlacza sie. Sprawdzone - ciekawe jak dlugo to bedzie dzialac :-) Pozdr. E.
Napisano 11 Sierpień 200519 l Ja mam pytanie odnośnie tego Gizmo otóż wklepuje numer 004832XXXXXXX i dupa nie słysze bi mi coś w domu dzwoniło
Napisano 11 Sierpień 200519 l Czesc. Z Gizmo wykrecam wlasnie w takim formacie i po ok. 25 sek. mam polaczenie. Pozdr. E.
Napisano 20 Sierpień 200519 l A ja nie moge sobie zadzwonić....wpisuje nr..a tu "Call ended ( Destination is not free of charge (6))" Wie ktoś o co chcodzi...proszę o szybką odpowiedź... P.S. Też mam link do fajnego programu....ale najpierw musze dorwac jednego kolesia i to przetestować, jak bedzie ok to wam linki zapodam:]
Napisano 20 Sierpień 200519 l Ja napoczątku tez nie mogłem, ale pozniej mi klicek napisał jak wykręcac numer i ogolnie i wszystko teraz dzwoni :D PS Dzięki mu za to !
Napisano 1 Październik 200519 l Ludziska, odinstalowałem sobie tego #$%^& Voipbustera i okazało sie, że to on był winien niemal nieprzerwanego mulenia mojego kompa, bo teraz wszystko chodzi znacznie szybciej (choć nie tak, jak swieżo po formacie). Jak ktoś ma podobne kłopoty z muleniem, to zapewne właśnie voip buster jest winien. Łączy się bydlak z serwerem co 10 sekund, zaś co minutę pobiera łobuz najnowszą wersję, niezależnie od tego, że minutę wcześniej ją instalował. Z mojego kompa paszoł won!
Napisano 1 Październik 200519 l po polsce nie mozna dzwonic ale za granice owszem ;) za darmo ale jest jakis limit, ostatnio mialem 20s ale teraz jest nowsza wersje i jeszcze nie patrzalem ile mozna max ;)