err0r Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 dzwonienie bez ograniczenia 1 min jest dostepne po dokonaniu oplaty. Wchodzisz na strone logujesz sie i wplacasz. Wystarczy wplacic (karta kredytowa) 1 euro i masz dzwonienie bez limitow (na komorki nie dzwon bo Ci to 1 E zleci). Jak dzwonisz na lokalne to Ci to 1 E z konta nie schodzi i nie rozlacza sie. Sprawdzone - ciekawe jak dlugo to bedzie dzialac :-) Pozdr. E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Ja mam pytanie odnośnie tego Gizmo otóż wklepuje numer 004832XXXXXXX i dupa nie słysze bi mi coś w domu dzwoniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
err0r Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Czesc. Z Gizmo wykrecam wlasnie w takim formacie i po ok. 25 sek. mam polaczenie. Pozdr. E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 A ja nie moge sobie zadzwonić....wpisuje nr..a tu "Call ended ( Destination is not free of charge (6))" Wie ktoś o co chcodzi...proszę o szybką odpowiedź... P.S. Też mam link do fajnego programu....ale najpierw musze dorwac jednego kolesia i to przetestować, jak bedzie ok to wam linki zapodam:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Ja napoczątku tez nie mogłem, ale pozniej mi klicek napisał jak wykręcac numer i ogolnie i wszystko teraz dzwoni :D PS Dzięki mu za to ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Ludziska, odinstalowałem sobie tego #$%^& Voipbustera i okazało sie, że to on był winien niemal nieprzerwanego mulenia mojego kompa, bo teraz wszystko chodzi znacznie szybciej (choć nie tak, jak swieżo po formacie). Jak ktoś ma podobne kłopoty z muleniem, to zapewne właśnie voip buster jest winien. Łączy się bydlak z serwerem co 10 sekund, zaś co minutę pobiera łobuz najnowszą wersję, niezależnie od tego, że minutę wcześniej ją instalował. Z mojego kompa paszoł won! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 a co za problem wywalic go z autostartu? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 On i tak jest juz płatny, więc na kija? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 po polsce nie mozna dzwonic ale za granice owszem ;) za darmo ale jest jakis limit, ostatnio mialem 20s ale teraz jest nowsza wersje i jeszcze nie patrzalem ile mozna max ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi