Napisano 24 Lipiec 200519 l Zrobilem miłe dla oka(Przynajmniej dla mnie) autko na tapetę duzo wzorowałem sie na mx5
Napisano 24 Lipiec 200519 l na tapetkę to nie bardzo :/ trochę wygląda jak 2d, lepiej by wyszło gdybyś poszedł w stronę fotoreal, tak myślę.
Napisano 24 Lipiec 200519 l Autor gdybym poszedł w fotoreal z moimi umiejętnościami, to by raczej lepiej nie wyglądało. może póżniej?
Napisano 24 Lipiec 200519 l xeav-> Wygląda jak 2d bo jest na tapetkę;) Poważnie to trochę wyblakłe kolorki (wiem, że efekt zamierzony ale...), szyba robi wrażenie zrobionej z jakiegoś bardzo grubego szkła. Fajne akcenty w postaci czerwonych zacisków.
Napisano 24 Lipiec 200519 l wiem :) http://www.3dkingdom.org/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=541
Napisano 25 Lipiec 200519 l Dobrze ze dodales "przynajmniej dla mnie" jest biednie, moze by tak wiecej pracy w to wlozyc?
Napisano 25 Lipiec 200519 l W zaden sposob mi to pod tapete nie podchodzi. Model balonowy, a render nijaki i przepalony. :/ Ale zycze powodzenia przy nastepnych pracach. :D pozdrawiam
Napisano 25 Lipiec 200519 l to co wyzej, moze lepiej sprobuj odwzorowac jakies konkretne autko, i dluzej posiedziec nad renderem?