Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Troche sztywny mi sie wydaje, ale mysle ze to juz kwestia wprawy ;) nie jest latwo nadac czemus tego dynamizmu, a twoj gryf calkiem fajnie wyglada mimo to ;>

pozdr

Napisano

O KURACZAKI że się tak wyraże!! Ale spoxsik Gryfiontko :D

Małpeczka już troche słabsza - taka troche mało dopracowana (wiem że to głupio brzmi ale tylko tak moge powiedzieć) może tylko taki koncept a modelik bedzie DEBITNY!! ja też w sumie wole najpierw narysować a potem modelować, praca idzie szybciej i jest sie czego trzymać w razie jakiśwątpliwości, nawet najbardziej ogulny koncept jest lepszy od żadnego! No i powiem ci tylko jedno Malu dalej!! bo nieźle ci to wychodzi SiJa Dude! NA gazie!

Napisano

jak na gryfa to troche wyszedł jak kurczak ;) ale fajna kreska :]

Napisano

Fajnie fajnie, tylko czemu taki sztywny widok z boku? Gdyby go tak narysować w lekkiej perspektywie w kierunku obserwatora to byłby full wypas. A i nie to żebym się czepiał, ale gryf to chyba pół orzeł pół lew :) (no wiesz, z tyłu ogon i lwie łapy powinny być)

Napisano

Zaje... No nawet, nawet. Atmosfere daje poprostu bomba. Świetny rysunek. Widać że długo w tym siedzisz ;)

Napisano

jak dla mnie wyglada jak orzel bielik z dodatkowymi nogami, dla mnie gryf to polaczenie kota[lwa np] z ptakiem hemmm a ten to taki kurczakowaty ,ogon tez mi nie podchodzi ...ale ladnie narysowany :)

edit:

dopiero teraz przeczytalem post BeLiAL hemmm no mi sie tez wydaje ze powinien cos z kota miec :)