Napisano 29 Lipiec 200519 l Drodzy koledzy,mam pewien problem,mianowicie nie mogę otworzyć pliku Maxa-wyskakuje mi taki komunikat-Unknown class,no stand-in:Super ID+0x9012,Class ID =(0x434B1005,0x0) O co tu chodzi?Moze jest to pytanie dosc dziwne i dziecinne ale nie czaje o co chodzi. Prosze o wyjasnienie mi tego zaistnialego dla mnie problemu.Co mam zrobic? Z gory dziekuje
Napisano 29 Lipiec 200519 l to chyba jest jakiś błąd składni maxa, może błąd w rejsetrze, a może zmieniałeś ścieżki dostępu dla jakiegos z głównych plików? pozdrawiam
Napisano 29 Lipiec 200519 l Autor sciagnolem z jakiejs rosyjskiej strony pliki maxa no ale nie moge ich otworzyc,to juz nie pierwszy taki problem,moze ktos sciagnie i sprawdzi jeden plik? 3dmodels.seaswat.com
Napisano 30 Lipiec 200519 l Autor Czy jest ktos kto moze odpowiedziec na moje pytanie?Jak ja mam to uruchomić?
Napisano 30 Lipiec 200519 l Mi tez sie nie otwiera ale pokazuje sie inny komunikat a mianowicie o brazku Metal Ray'a i Reactora...
Napisano 1 Sierpień 200519 l Autor Przez Merge też sie nieda tego otworzyć,ale jesli u kogos z was sie da otworzyc to u mnie rowniez ale jak? A co do pluginów to nie mam zielonego pojecia,moze ma ktos jakis inny pomysl?
Napisano 1 Sierpień 200519 l Autor Przez Merge też sie nieda tego otworzyć,ale jesli u kogos z was sie da otworzyc to u mnie rowniez ale jak? A co do pluginów to nie mam zielonego pojecia,moze ma ktos jakis inny pomysl?