xeav Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 ostatnio wyskrobałem coś takiego, jutro postaram się to oteksturować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 zapodaj troche chamfera na niektore krawędzie np. na blat stołu wrazenia pozytywne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 Jedno słowo: ładnie :D Jeszcze jakieś dobre texturki i będzie niezły klimacik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 rozumiem że stół jest wykonany z grubych desek ale czy jednak troche nie przegiełeś ??? inne proporcje też dziwnie wuglądają renderek natomiast ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 3 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2005 stół taki ma być... mały updejt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 fajny drewniany człek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 3 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2005 wabi się Biped :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 3 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2005 wstępne teksturowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 Swojski klimat :) Większy bump (przerwy miedzy deskami) na podłodze, reszta jest dobra, wyglada jak świerzo oddana do użytkowania bacówka w górach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 ładny domek, ale dlaczego tam na podłodze, gdzie są odbicia z okienk widać taką płaską podłogę, bump tu chyba mało pomoże, a dlaczego ten stół jest zrobiomy z takiej grubej deski, troche to dziwnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 3 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2005 na podłogę dam diplace....później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 imo za grube obiekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 3 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2005 chodzi o ten stół? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 stół i krzesła :P wymien texture drewna co by takiego tile'a nie było widać;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 3 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2005 dodałem mapkę na ścianie i bg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 e, pogoda za oknem troche sie kłoci z mocnym słońcem jakie świeci. mam nadzieje, ze rozumiesz moj belkot :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 musisz bardziej rozmazac to swiatlo na ziemii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 Textura drewna na scianach nie pasuje do textur stołu i ławek. A ta klepsydra na parapecie długo by sie tak nie utrzymała bo by spadła na podłoge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 ja bym zrobił ciemniejsze scianyi może delikatnie zwiększył tiling ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 dodałem i zmieniłem kilka szczegółów... ps. biały render bo zbytnio czasu niemiałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 klepsydra i okna wyszły obrysowane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 bo tam było tło, za oknem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2005 dodałem kilka szczegółów, pajęczyne, takie czarne w oknach, biurko, popielczniczke, displace i to chyba wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 sufit chyba za nisko albo bip za duzy bo jak by wstal to niewiele mu do sufitu zostanie (chyba ze tam ma byc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2005 sufit chyba za nisko albo bip za duzy bo jak by wstal to niewiele mu do sufitu zostanie (chyba ze tam ma byc) to biped taki wyrośnięty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 jakos za bardzo mi sie wyróżniają refleksy na świecznikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2005 mam do was pytanie: oświetleniezostawić czy zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 ja bym zmienil swiatlo padajace z zewnatrz na podloge ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi