xeav Napisano 2 Sierpień 2005 Napisano 2 Sierpień 2005 ostatnio wyskrobałem coś takiego, jutro postaram się to oteksturować...
ReflectVision Napisano 2 Sierpień 2005 Napisano 2 Sierpień 2005 zapodaj troche chamfera na niektore krawędzie np. na blat stołu wrazenia pozytywne :)
KamillM Napisano 2 Sierpień 2005 Napisano 2 Sierpień 2005 Jedno słowo: ładnie :D Jeszcze jakieś dobre texturki i będzie niezły klimacik ;)
javor Napisano 2 Sierpień 2005 Napisano 2 Sierpień 2005 rozumiem że stół jest wykonany z grubych desek ale czy jednak troche nie przegiełeś ??? inne proporcje też dziwnie wuglądają renderek natomiast ładny
MaGuu Napisano 3 Sierpień 2005 Napisano 3 Sierpień 2005 Swojski klimat :) Większy bump (przerwy miedzy deskami) na podłodze, reszta jest dobra, wyglada jak świerzo oddana do użytkowania bacówka w górach :)
Ardeni Napisano 3 Sierpień 2005 Napisano 3 Sierpień 2005 ładny domek, ale dlaczego tam na podłodze, gdzie są odbicia z okienk widać taką płaską podłogę, bump tu chyba mało pomoże, a dlaczego ten stół jest zrobiomy z takiej grubej deski, troche to dziwnie wygląda
Hindus Napisano 3 Sierpień 2005 Napisano 3 Sierpień 2005 stół i krzesła :P wymien texture drewna co by takiego tile'a nie było widać;)
Badyl Napisano 3 Sierpień 2005 Napisano 3 Sierpień 2005 e, pogoda za oknem troche sie kłoci z mocnym słońcem jakie świeci. mam nadzieje, ze rozumiesz moj belkot :P
ReflectVision Napisano 3 Sierpień 2005 Napisano 3 Sierpień 2005 musisz bardziej rozmazac to swiatlo na ziemii
JunioR Napisano 3 Sierpień 2005 Napisano 3 Sierpień 2005 Textura drewna na scianach nie pasuje do textur stołu i ławek. A ta klepsydra na parapecie długo by sie tak nie utrzymała bo by spadła na podłoge.
mentaller Napisano 3 Sierpień 2005 Napisano 3 Sierpień 2005 ja bym zrobił ciemniejsze scianyi może delikatnie zwiększył tiling ;]
xeav Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Napisano 4 Sierpień 2005 dodałem i zmieniłem kilka szczegółów... ps. biały render bo zbytnio czasu niemiałem :)
ReflectVision Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 klepsydra i okna wyszły obrysowane :)
xeav Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Napisano 5 Sierpień 2005 dodałem kilka szczegółów, pajęczyne, takie czarne w oknach, biurko, popielczniczke, displace i to chyba wszystko
t0m3k Napisano 5 Sierpień 2005 Napisano 5 Sierpień 2005 sufit chyba za nisko albo bip za duzy bo jak by wstal to niewiele mu do sufitu zostanie (chyba ze tam ma byc)
xeav Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Napisano 5 Sierpień 2005 sufit chyba za nisko albo bip za duzy bo jak by wstal to niewiele mu do sufitu zostanie (chyba ze tam ma byc) to biped taki wyrośnięty :)
ReflectVision Napisano 5 Sierpień 2005 Napisano 5 Sierpień 2005 jakos za bardzo mi sie wyróżniają refleksy na świecznikach
xeav Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Napisano 5 Sierpień 2005 mam do was pytanie: oświetleniezostawić czy zmienić?
ReflectVision Napisano 5 Sierpień 2005 Napisano 5 Sierpień 2005 ja bym zmienil swiatlo padajace z zewnatrz na podloge ...
Rekomendowane odpowiedzi