Napisano 2 Sierpień 200519 l zapodaj troche chamfera na niektore krawędzie np. na blat stołu wrazenia pozytywne :)
Napisano 2 Sierpień 200519 l Jedno słowo: ładnie :D Jeszcze jakieś dobre texturki i będzie niezły klimacik ;)
Napisano 2 Sierpień 200519 l rozumiem że stół jest wykonany z grubych desek ale czy jednak troche nie przegiełeś ??? inne proporcje też dziwnie wuglądają renderek natomiast ładny
Napisano 3 Sierpień 200519 l Swojski klimat :) Większy bump (przerwy miedzy deskami) na podłodze, reszta jest dobra, wyglada jak świerzo oddana do użytkowania bacówka w górach :)
Napisano 3 Sierpień 200519 l ładny domek, ale dlaczego tam na podłodze, gdzie są odbicia z okienk widać taką płaską podłogę, bump tu chyba mało pomoże, a dlaczego ten stół jest zrobiomy z takiej grubej deski, troche to dziwnie wygląda
Napisano 3 Sierpień 200519 l stół i krzesła :P wymien texture drewna co by takiego tile'a nie było widać;)
Napisano 3 Sierpień 200519 l e, pogoda za oknem troche sie kłoci z mocnym słońcem jakie świeci. mam nadzieje, ze rozumiesz moj belkot :P
Napisano 3 Sierpień 200519 l Textura drewna na scianach nie pasuje do textur stołu i ławek. A ta klepsydra na parapecie długo by sie tak nie utrzymała bo by spadła na podłoge.
Napisano 4 Sierpień 200519 l Autor dodałem i zmieniłem kilka szczegółów... ps. biały render bo zbytnio czasu niemiałem :)
Napisano 5 Sierpień 200519 l Autor dodałem kilka szczegółów, pajęczyne, takie czarne w oknach, biurko, popielczniczke, displace i to chyba wszystko
Napisano 5 Sierpień 200519 l sufit chyba za nisko albo bip za duzy bo jak by wstal to niewiele mu do sufitu zostanie (chyba ze tam ma byc)
Napisano 5 Sierpień 200519 l Autor sufit chyba za nisko albo bip za duzy bo jak by wstal to niewiele mu do sufitu zostanie (chyba ze tam ma byc) to biped taki wyrośnięty :)