Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

model jest ok tylko wszystko psuje ten słaby render

scanline?

Napisano
  • Autor

na renderingu nieznam się jeszcze zabardzo, co dopiero nauczyłem się modelować

Napisano

Dobrze zaczynasz. Jak powiedział xeav render troche "psuje". Zainteresuj sie troche tym. Co do modelu to jak na poczadki bardzo dobrze. Czekamy na następne prace.

Napisano

Fajne ujęcia, trzeba przyznać. Model też, tyle że- za duże światła przednie, za nisko osadzony tył (?)

PS. Mam pytanie- Ty wyrenderowałeś siatkę? Jeśli tak to jak? ;] Też się na renderingu nie znam...

Napisano

Zgadzam się z tym co powiedzieli poprzednicy, czyli render najsłabszy.

Jednak jak na początki to naprawdę dobre modelowanie i ambitne podejście (temat).

Wystaw trochę koła na zewnątrz a będzie znacznie lepiej.

Napisano
  • Autor
  Kr3tz 02 napisał:
Fajne ujęcia, trzeba przyznać. Model też, tyle że- za duże światła przednie, za nisko osadzony tył (?)

PS. Mam pytanie- Ty wyrenderowałeś siatkę? Jeśli tak to jak? ;] Też się na renderingu nie znam...

z tymi światłami i tyłem to zdaje ci się, robiłem wszystko wg blueprintów. Co do siatki to dałem materiał wireframe(czy jakoś tak ;-) ) i go wyrenderowałem

Napisano

stachu czy ja cie gdzies nie widzialem;)

hehe nawet fajnie ci wyszla ta testarossa

ucz sie ucz

pozdro

Napisano

Tjaa... teraz poglądałem blueprinty, i Testarossa skojarzyła mi się z Ferrari 348. Bywa ;]

PS. Dzięki za info o siatce

Napisano
  • Autor

czy teraz dobrze wyrenderowałem??

p.s he he dałem opony slick, nie umiem robić tego bierznika

Napisano

polacz te 2 polowki, ijest straszny kant jakis na tej masce. po za tym jak na 1 wozek to jest bardzo dobrze. a jak chcesz uzyskac dobry render to skorzystaj z wbudowanego mentala, albo z jakego vraya, i poszukaj tutkow w necie, na pewno cos znajdziesz

Napisano
  • Autor

tak szczerze mówiąc to pierwszym modelem niejest ale można tak powiedzięć bo poprzednie były w ramach nauki. Co do rendera to dałem brazila (free bo na full mnie niestać) ale czy jest vray free?? bo szukałem i niemogłem znaleźć

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności