Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Coś ostatnio mnie moja wyobraźnia prześladuje, żeby wymyślać różne cuda... w ostatnim czasie wymyśliłem coś takiego...

P.S

Nie używałem Fotoszopa.

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no...jak to zobaczylem to do teraz jeszcze mi sie w oczach blyszczy.,....:P

BTW. Bardzo fajna pracka....i fajny pomysl..

POZDRO :]:]

Napisano

Niezły pomysł, ale na moim PII 350 to bym chyba zasnął jak bym miał czekać na rendering [rotfl2]

Czekam na więcej screenów...

Napisano

hmm ??? abstrakcyjne .... :|

swiatlo trzebaby poprawic i tlo jest taie malo ciekawe jak bys to kolorami nasycil to by wyszlo calkiem ciekawie

ale jako zarys ciekawe

Napisano
  • Autor

Tomek, tam nie ma tła, tak myślałem, że pomyślicie że to tło... Pablo, dymu też nie ma ;) Ciekawe czy ktoś wpadnie na to jak to zrobiłem :P

Napisano

Tłem jest checker, i do tego zostały dodane ścianki (cube) z texturką checker i opacity.

Zgadza się ??

Napisano

no no niezla abstrakcja podoba mi sie!

poeksperymentuj moze z kolorami tla i bedzie ok! :)

Napisano
  • Autor

No prawie Kveldulv, ale nie do końca :P To jest scena w której kamera jest w środku wyciętego boxu i na kanał diffuse mapy raytrace jest przypisana tekstura checker:) Nie ma w tej scenie obiektu który by nie miał przypisanego materiału raytrace (oprócz lasera). Jest to w pewnym sensie efekt dwóch a właściwie sześciu ustawionych na przeciewko siebie luster (sześcian)...poeksperymentowałem trochę z raytracingiem i efekt widzicie na obrazku :)

Napisano
  • Autor

Dodam, że pomysł był od samego początku zamierzony :)

Napisano

No cóż starałem się :D

Ale i tak niezły pomysł, zrób bardziej zawinięty obrazek wtedy ludzie będą mieli nad czym główkować !!

Napisano
  • Autor

Ale i tak dzięki za dobre słowa :) Pozdroooffffka dla Ciebie!!

Napisano

Zrób więcej kolców i zrób je stożkowate - może wtedy będzie lepiej wyglądać.

:D:D:D:D:D

Giorgione

Napisano

Jak to looknale po ciemku to myslalem ze my komp mi sie przegrzal bo tak czerwono bylo gitez praca zaje.... rzzezba by z tego byla albo czy ja wiem nie mam pojecia ale mi sie podoba :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności