Napisano 17 Czerwiec 200321 l Coś ostatnio mnie moja wyobraźnia prześladuje, żeby wymyślać różne cuda... w ostatnim czasie wymyśliłem coś takiego... P.S Nie używałem Fotoszopa.
Napisano 17 Czerwiec 200321 l no...jak to zobaczylem to do teraz jeszcze mi sie w oczach blyszczy.,....:P BTW. Bardzo fajna pracka....i fajny pomysl.. POZDRO :]:]
Napisano 18 Czerwiec 200321 l Niezły pomysł, ale na moim PII 350 to bym chyba zasnął jak bym miał czekać na rendering [rotfl2] Czekam na więcej screenów...
Napisano 18 Czerwiec 200321 l hmm ??? abstrakcyjne .... :| swiatlo trzebaby poprawic i tlo jest taie malo ciekawe jak bys to kolorami nasycil to by wyszlo calkiem ciekawie ale jako zarys ciekawe
Napisano 18 Czerwiec 200321 l Autor Tomek, tam nie ma tła, tak myślałem, że pomyślicie że to tło... Pablo, dymu też nie ma ;) Ciekawe czy ktoś wpadnie na to jak to zrobiłem :P
Napisano 18 Czerwiec 200321 l Tłem jest checker, i do tego zostały dodane ścianki (cube) z texturką checker i opacity. Zgadza się ??
Napisano 18 Czerwiec 200321 l no no niezla abstrakcja podoba mi sie! poeksperymentuj moze z kolorami tla i bedzie ok! :)
Napisano 18 Czerwiec 200321 l Autor No prawie Kveldulv, ale nie do końca :P To jest scena w której kamera jest w środku wyciętego boxu i na kanał diffuse mapy raytrace jest przypisana tekstura checker:) Nie ma w tej scenie obiektu który by nie miał przypisanego materiału raytrace (oprócz lasera). Jest to w pewnym sensie efekt dwóch a właściwie sześciu ustawionych na przeciewko siebie luster (sześcian)...poeksperymentowałem trochę z raytracingiem i efekt widzicie na obrazku :)
Napisano 19 Czerwiec 200321 l No cóż starałem się :D Ale i tak niezły pomysł, zrób bardziej zawinięty obrazek wtedy ludzie będą mieli nad czym główkować !!
Napisano 20 Czerwiec 200321 l Zrób więcej kolców i zrób je stożkowate - może wtedy będzie lepiej wyglądać. :D:D:D:D:D Giorgione
Napisano 20 Czerwiec 200321 l Jak to looknale po ciemku to myslalem ze my komp mi sie przegrzal bo tak czerwono bylo gitez praca zaje.... rzzezba by z tego byla albo czy ja wiem nie mam pojecia ale mi sie podoba :)