Meetal Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 No to mój pomysł na bitwe. W tle jakies ruiny miasta, płomienie trupy itp. Widok z perpektywy prawie doszczetnie zniszczonego robota któremu tylko mrugaja kontrolki błedów(widok podobne do tego jak w Terminatorze :) ) - dlatego taka nazwa pracy. Widać tylko jedna postać idącą w nasza strone z metalowym prętem :) Można sie domyśleć po co :P Dodaje poczatkowy szkic... Musze jeszcze wymyslec wrak samochodu i kilka trupów... no i ogień dużo ognia ;) Następny update pokolorowałem samochód i przesunąłem lekko kolesia... wydaje mi sie że w tamtym miejscu wygnadał na zbyt wielkiego :)
Meetal Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Napisano 4 Sierpień 2005 Druga werjsa. Dodałem 2 samochody i lekko pokolorowałem...
Remedy Napisano 5 Sierpień 2005 Napisano 5 Sierpień 2005 No gość na pierwszym planie zdaje się zapowiadać dobrą pracę. Czekam na więcej.
OMAM Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 tak ja też czekam na dalsze postępy w pracy.Osobiście lubie takie klimaty
Tomasz S. Kruk Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 wszczep trochę klimatu z half-life'a 2 :D
Meetal Napisano 7 Sierpień 2005 Autor Napisano 7 Sierpień 2005 wszczep trochę klimatu z half-life'a 2 :D Hmm może wymienie kolesiowi koszulke na zbroje :), Następny update - zacząłem rysować niebo i poprawiłem samochód po prawej...
Tomasz S. Kruk Napisano 7 Sierpień 2005 Napisano 7 Sierpień 2005 niebo daje fajny klimat, wraki bardziej brunatne, mozę dobra kończe z uwagami :] powodzenia !
Rekomendowane odpowiedzi