Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 3,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

wlasnie co s mi linki nie chca dzialac ale juz nad tym pracuje i dzialaja

Napisano

a wiec....

rysunek 1 bardzo fajny...:)

rysunek 2 niestety nie przypadl mi do gustu.....

POZDRO :]:]

Napisano

podziele opinie moge przedmowcy..

Napisano

Hmmmm, prace całkiem ok. :)

Tylko.... Dlaczego w takiej rozdzielczości? Bez sensu... Spokojnie mogłeś to umieścić w 600/700... Naprawdę nawet korzystniej by to wyglądało. Poza tym ja siedzę pod stałym i ściągnięcie tego to było kilka sekund... Ale modemowcy mogą pałać do ciebie żądzą krwi... Te obrazki mają 2MB a mogły by mieć 200KB. A i w tedy obeszło by się bez linków tylko komendą IMG (były by widoczne w threadzie).

Napisano

Pracuj pracuj... przeciez wiesz ze czekamy na kolejne obrazeczki :)

[winko] jak juz bedziesz mial nastepne :)

Napisano
  • Autor
Originally posted by Gotham

Hmmmm, prace całkiem ok. :)

Tylko.... Dlaczego w takiej rozdzielczości? Bez sensu... Spokojnie mogłeś to umieścić w 600/700... Naprawdę nawet korzystniej by to wyglądało. Poza tym ja siedzę pod stałym i ściągnięcie tego to było kilka sekund... Ale modemowcy mogą pałać do ciebie żądzą krwi... Te obrazki mają 2MB a mogły by mieć 200KB. A i w tedy obeszło by się bez linków tylko komendą IMG (były by widoczne w threadzie).

wezme to pod uwage pierwszy jest malutki ok400k drugi no to troche przesadzilem sprobuje przekonwertowac i jeszcze raz zamieszcze a nastepne beda juz dobrze zescanowane

Napisano
  • Autor

juz wszystko zrobione tak jak nalezy

mea culpa z tymi pierwszymi plikami spieszylem sie i zamiescilem taaakie duze pliki sory za to[gafa]

Napisano

Postać ciekawa (fajne cieniowanie), ale pomieszczenie jakieś takie puste i nudne.

:D:D:D:D:D

Pracuj dalej.

Giorgione