Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Na poczatek zanim zeskanuje cokolwiek z klasycznej grafki: szkic kumpeli (bardzo, bardzo szybki :D) :

panna1.jpg

Noi moja zabawa w kolorki (oczywiscie nie skonczone, masa bledow etc.. bla bla bla okolo 1,5godz cudowania mysza. W sumie pierwszy raz staram sie cos pokolorowac z samych kontur dodajac swiatlocien i caly stuff) :

a1.jpg

Niedlugo bedzie wiecej, jak zeskanuje to troche olowka i tuszu.

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

witam...

a czy dół majteczek musi być tak wysoko?? coś mi one przeszkadzają w spokojnym podziwianiu arta...i dziwny pędzel wybrałeś sobie na włosy...ale ciekawie wygląda :D Ogólnie mi się podoba :)

pozdro...[piwo]

Napisano

Cialo mi sie podoba.....

Ale z opiniami poczekam az bedzie TWARZ widac bo narazie to jest jej brak....

POZDRO :]:]

Napisano

Koleżanka ma twardą kreskę. Musisz wprowadzić w szkic lekkie miękkie obramowanko (ale robi ci super referencje więc nie narzekaj!).

Ogólnie to pamiętaj o świetle i jego konsekwencjach :)

Napisano
  • Autor

Z tym obramowankiem przy pomocy myszy moze byc problem.... no, ale sprobuje. Nie orientuje sie ktos czy w Niemczech lub Belgii sa tansze tablety? Opyla sie cos sciagnac ? Moze ktos chce? Za 10 dni sprzety bylyby u nas.

Co do twarzy to nie wiem czy sie podejme jej produkcji mysza... no chyba ze narysuje zeskanuje i obrobka w kompie.

Pozdro.

G3d

Napisano

A to z myszka sie meczysz?, nie lepiej narysowac na papierze i zeskanowac? ale i tak wyglada spoko, niezly do malowania, i wlasnie...malowania. Proponuje ten etap to zaczac jescze raz puki jeszcze ci sie chce. 1 Zapomnij, przynajmniej na razie o miekkich pedzelkach, wygladzanie to na koncu i ewentualnie. i swiatlo, ustal sobie konkretne zrodlo swiatla, nie takie centralne jak zdjecie z durnowatej cyfrowki, to wtedy pojdzie ci bez problemow.

Napisano
  • Autor

Tiaa. Dzis stalo sie cos pieknego :D Kumpel mojego brata wpadl do nas i kiedy zobaczyl moj rysunek, odrazu powiedzial ze to trinity. Co ciekawsze nie byla to klasyczna trinity, tylko aktorka ktora ja grala, jeszcze z dlugimi wlosami :D, a on ja rozpoznal :D Besss kitu ujzalem swiatelko w tunelu :D Jak dopadne skaner to wam pokaze.