Napisano 19 Czerwiec 200321 l niedawno zaczęłem robię wszystkie części osobno polymodelingiem sam jestem ciekaw co wyjdzie i czy podołam skończyć ten model
Napisano 19 Czerwiec 200321 l no...juz zaczyna sie cos dziac....poczekamy na dalsze updaty.... Ps. A skonczysz swoj Vehicle: Zozol AMV8 Concept...?? bo narazie tam tez stoisz w srodku pracy.... POZDRO :]:]
Napisano 19 Czerwiec 200321 l Autor skończę tylko ten samochód jest dla mnie kultowy i jakoś mnie naszła ochota na jego zrobienie ;)
Napisano 19 Czerwiec 200321 l znaczy się nissan skyline?? chyba się nie myle :) u mnie pod domem stoi czasrny nissan 200SX...normalnie kopara mi opada jak go widze...a do skyline\'a czuje respect :) powodzenia...i widze że ci to dosyć sprawnie idzie :) pozdro...
Napisano 19 Czerwiec 200321 l Autor Skyliny to najlepsze samochody :) to jest R34 - najlepszy z najlepszych :)
Napisano 19 Czerwiec 200321 l a co sie stalo z twoim wip\'em normalnego skyline\'a? masz zamiar wogole kiedys skonczyc tamten model? co do tego modelu to calkiem niezle sie zapowiada, mam tylko wrazenie ze zderzak z przodu chyba jest zbyt plaski pozdr [piwo] [piwo][piwo]
Napisano 19 Czerwiec 200321 l Autor Klesk czekam na ciebie ;) Pablo może i za dużo ale czy to aż tak bardzo przeszkadza a co do płaskości to tak ma być :]
Napisano 22 Czerwiec 200321 l Autor :( coś nikt nic nie pisze :(:(:( update ps to za przednim kołem to nie bug ;) tak ma być
Napisano 22 Czerwiec 200321 l Sikham, to jest piekne !! :o ja przy tobie wymiękam [piwo] daj siatkę low-poly ( i może jakiś lakier pierdzielnij ;))
Napisano 22 Czerwiec 200321 l Autor dzięki podniosłeś mnie na duchu a co do siatki i lakieru to dam jutro bo narazie mało zrobiłem i nie ma co dawać updata
Napisano 22 Czerwiec 200321 l Albo któreś z tych (zdjęcia z filmu 2Fast & 2 Furious) Fajnie jakbyś swojemu dał takie malowanie :)
Napisano 22 Czerwiec 200321 l Autor to jest \"zwykła\" wersja Skyline R34 popatrz na zdjęcia srodka jakie fajne 2 butle NOS :] swego czasu robiłem ten samochód jest nawet w WIP ale jak mi dysk siadł to model poszedł :( może kiedyś go zrobię heh ps. do Astry dam taki eneony pod spodem :cool:
Napisano 22 Czerwiec 200321 l eee, no tak, khem, ale jakoś tak sobie przypomniałem o tym filmie i o Nissanie i poprostu musiałem pokazać ci te zdjęcia, bo tez jestem wielkim fanem tego megawozu [spox] kiedyś zrobiłem nawet nissana 200sx, ale to było jeszcze w ZModelerze (tam to dopiero było jebania [lol2] face po facie, i żadnych modyfikatorów). Może kiedyś spróbuje go zrobić w 3ds. Trzymaj się, idę spać... [ziewa]
Napisano 23 Czerwiec 200321 l No ladnie, chyba jak bede robil jakis modelik samochodu to tez bede robil w czesciach, widze ze lepiej wychodza autka :D Daj lakier i bedzie okey czy bedziesz moze jakies reklamy dawal???? Edit: Ps. Sory ze nie na temat ale czy chcieli byscie miec taka limusynke ???? :D:D:D :
Napisano 23 Czerwiec 200321 l Autor skąd oni mają zdjęcie mojej limuzyny [hmmm] :P a co do robiena z części to już mnie coś trafia :mad: bo jobić może i łatwo ale potem zrobić rowki [urwanie glowy]
Napisano 23 Czerwiec 200321 l Autor jak znajdziesz blueprinty to wiesh zbieram takie rzeczy :) widze mój topic zmienił sie na manifestscje samochodow na wszystkich forach tak samo[gafa]
Napisano 24 Czerwiec 200321 l no niezle, moze poza tym zderzakiem. oby tak dalej.. ps. robisz z tutka ? [piwo]
Napisano 24 Czerwiec 200321 l Autor jakiego tutka ?? zdeżak nowy dzisiaj zrobię bo znalazłem zdjęcie i przypomniałem sobie że mam Gran Turismo 3 na PS2 i tam jest ten samochód :)
Napisano 24 Czerwiec 200321 l aaaaaaaa !!!! masz Gran Turismo 3 ?????? jak ja ci zazdroszczę !! [urwanie glowy] ja moge się raczyć tylko dwójką na emulatorze [lol2] zgadnij, czym najczęściej jeżdżę [spox] Skyline rulessssss !!!! P.S. szykuje się już GT 4, ale cholera wie kiedy wyjdzie... z resztą i tak se nie pogram :(
Napisano 24 Czerwiec 200321 l nie no tak pytalem, bo kiedys mialem linka do tutka z ta fura ale mialem formata i sie zagubil, a przypomnial mi sie jak zobaczylem twoja maske. a tak na marginesie to GT4 calkiem niezle na screenach wyglada, nie duzo juz do zawalu brakuje :D pozdro [piwo]
Napisano 24 Czerwiec 200321 l Autor hehe gt4 bedzie moje :] a tym czasem spoiler ps. mój max speed w gt3 to oczywiście Skyline R34 - 392 km/h :)
Napisano 24 Czerwiec 200321 l jak na spojler to to dobry spojler :D ja się wkopałem z tymi splajnami u siebie i zanim cokolwiek zrobię to miesiąc minie... a ty zapierdzielasz jak struś pędziwiatr [lol2] przy takim tępie to pewnie już pojutrze zaczniesz go teksturować
Napisano 24 Czerwiec 200321 l nie zebym sie czepial ale troche tu mozesz poprawic, bo chyba tak nie powinno byc.. minimalnie ale zawsze :D [piwo]
Napisano 24 Czerwiec 200321 l Autor [wow] zaraz poprawię poprawiłem też cały tył bo mi sie nie podobał :) zaraz dam updata ps. jak zrobiłes padłoze w swojej bumie (wiem ze to nie na czasie i niw w tym topicu ale ...) ??
Napisano 24 Czerwiec 200321 l Autor zrobi│em blacharkŕ ty│u teraz chyba lepiej :) Acid po obadaniu wszystkich zdj੠doszed│em ┐e ten s│upek tak zostanie mo┐esz mnie za to zlinczowaŠ ;) \"wydechu nie przesynŕ│em aby zobrazowa│ zmianŕ
Napisano 24 Czerwiec 200321 l SpOkO!!!!! Nie wiem czemu , ale ten wydech mi sie zaj... podoba :D:D:D Spojler z reshta tez :D:D:D to bedziesh robil te reklamy czy nie?? :D