sikham Napisano 19 Czerwiec 2003 Napisano 19 Czerwiec 2003 niedawno zaczęłem robię wszystkie części osobno polymodelingiem sam jestem ciekaw co wyjdzie i czy podołam skończyć ten model
Pablo Napisano 19 Czerwiec 2003 Napisano 19 Czerwiec 2003 na razie poczekam z wiekszym updatedem dpiero skomentuje :] pozdr
rebuzz Napisano 19 Czerwiec 2003 Napisano 19 Czerwiec 2003 no...juz zaczyna sie cos dziac....poczekamy na dalsze updaty.... Ps. A skonczysz swoj Vehicle: Zozol AMV8 Concept...?? bo narazie tam tez stoisz w srodku pracy.... POZDRO :]:]
sikham Napisano 19 Czerwiec 2003 Autor Napisano 19 Czerwiec 2003 skończę tylko ten samochód jest dla mnie kultowy i jakoś mnie naszła ochota na jego zrobienie ;)
Phantom Napisano 19 Czerwiec 2003 Napisano 19 Czerwiec 2003 znaczy się nissan skyline?? chyba się nie myle :) u mnie pod domem stoi czasrny nissan 200SX...normalnie kopara mi opada jak go widze...a do skyline\'a czuje respect :) powodzenia...i widze że ci to dosyć sprawnie idzie :) pozdro...
sikham Napisano 19 Czerwiec 2003 Autor Napisano 19 Czerwiec 2003 Skyliny to najlepsze samochody :) to jest R34 - najlepszy z najlepszych :)
Gość klesk Napisano 19 Czerwiec 2003 Napisano 19 Czerwiec 2003 a co sie stalo z twoim wip\'em normalnego skyline\'a? masz zamiar wogole kiedys skonczyc tamten model? co do tego modelu to calkiem niezle sie zapowiada, mam tylko wrazenie ze zderzak z przodu chyba jest zbyt plaski pozdr [piwo] [piwo][piwo]
Pablo Napisano 19 Czerwiec 2003 Napisano 19 Czerwiec 2003 nie za duzo tych wzystkich wglebien na tym zderzaku?? pozdr
sikham Napisano 19 Czerwiec 2003 Autor Napisano 19 Czerwiec 2003 Klesk czekam na ciebie ;) Pablo może i za dużo ale czy to aż tak bardzo przeszkadza a co do płaskości to tak ma być :]
sikham Napisano 22 Czerwiec 2003 Autor Napisano 22 Czerwiec 2003 :( coś nikt nic nie pisze :(:(:( update ps to za przednim kołem to nie bug ;) tak ma być
Loozack Napisano 22 Czerwiec 2003 Napisano 22 Czerwiec 2003 Sikham, to jest piekne !! :o ja przy tobie wymiękam [piwo] daj siatkę low-poly ( i może jakiś lakier pierdzielnij ;))
sikham Napisano 22 Czerwiec 2003 Autor Napisano 22 Czerwiec 2003 dzięki podniosłeś mnie na duchu a co do siatki i lakieru to dam jutro bo narazie mało zrobiłem i nie ma co dawać updata
Loozack Napisano 22 Czerwiec 2003 Napisano 22 Czerwiec 2003 Albo któreś z tych (zdjęcia z filmu 2Fast & 2 Furious) Fajnie jakbyś swojemu dał takie malowanie :)
sikham Napisano 22 Czerwiec 2003 Autor Napisano 22 Czerwiec 2003 to jest \"zwykła\" wersja Skyline R34 popatrz na zdjęcia srodka jakie fajne 2 butle NOS :] swego czasu robiłem ten samochód jest nawet w WIP ale jak mi dysk siadł to model poszedł :( może kiedyś go zrobię heh ps. do Astry dam taki eneony pod spodem :cool:
Loozack Napisano 22 Czerwiec 2003 Napisano 22 Czerwiec 2003 eee, no tak, khem, ale jakoś tak sobie przypomniałem o tym filmie i o Nissanie i poprostu musiałem pokazać ci te zdjęcia, bo tez jestem wielkim fanem tego megawozu [spox] kiedyś zrobiłem nawet nissana 200sx, ale to było jeszcze w ZModelerze (tam to dopiero było jebania [lol2] face po facie, i żadnych modyfikatorów). Może kiedyś spróbuje go zrobić w 3ds. Trzymaj się, idę spać... [ziewa]
kulexy Napisano 23 Czerwiec 2003 Napisano 23 Czerwiec 2003 No ladnie, chyba jak bede robil jakis modelik samochodu to tez bede robil w czesciach, widze ze lepiej wychodza autka :D Daj lakier i bedzie okey czy bedziesz moze jakies reklamy dawal???? Edit: Ps. Sory ze nie na temat ale czy chcieli byscie miec taka limusynke ???? :D:D:D :
sikham Napisano 23 Czerwiec 2003 Autor Napisano 23 Czerwiec 2003 skąd oni mają zdjęcie mojej limuzyny [hmmm] :P a co do robiena z części to już mnie coś trafia :mad: bo jobić może i łatwo ale potem zrobić rowki [urwanie glowy]
kulexy Napisano 23 Czerwiec 2003 Napisano 23 Czerwiec 2003 heh HAMMER RULEZ!!! Chyba se go wymodeluje (wersja normal :) )
sikham Napisano 23 Czerwiec 2003 Autor Napisano 23 Czerwiec 2003 jak znajdziesz blueprinty to wiesh zbieram takie rzeczy :) widze mój topic zmienił sie na manifestscje samochodow na wszystkich forach tak samo[gafa]
Pablo Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 nie mow ze bedziesz robil silnik?:]:D pozdr
sikham Napisano 24 Czerwiec 2003 Autor Napisano 24 Czerwiec 2003 nie będę bo nie mam zdjęć :) a tak to może kto wie ;)
Gość AcidBoyXL Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 no niezle, moze poza tym zderzakiem. oby tak dalej.. ps. robisz z tutka ? [piwo]
sikham Napisano 24 Czerwiec 2003 Autor Napisano 24 Czerwiec 2003 jakiego tutka ?? zdeżak nowy dzisiaj zrobię bo znalazłem zdjęcie i przypomniałem sobie że mam Gran Turismo 3 na PS2 i tam jest ten samochód :)
Loozack Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 aaaaaaaa !!!! masz Gran Turismo 3 ?????? jak ja ci zazdroszczę !! [urwanie glowy] ja moge się raczyć tylko dwójką na emulatorze [lol2] zgadnij, czym najczęściej jeżdżę [spox] Skyline rulessssss !!!! P.S. szykuje się już GT 4, ale cholera wie kiedy wyjdzie... z resztą i tak se nie pogram :(
Gość AcidBoyXL Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 nie no tak pytalem, bo kiedys mialem linka do tutka z ta fura ale mialem formata i sie zagubil, a przypomnial mi sie jak zobaczylem twoja maske. a tak na marginesie to GT4 calkiem niezle na screenach wyglada, nie duzo juz do zawalu brakuje :D pozdro [piwo]
sikham Napisano 24 Czerwiec 2003 Autor Napisano 24 Czerwiec 2003 hehe gt4 bedzie moje :] a tym czasem spoiler ps. mój max speed w gt3 to oczywiście Skyline R34 - 392 km/h :)
Loozack Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 jak na spojler to to dobry spojler :D ja się wkopałem z tymi splajnami u siebie i zanim cokolwiek zrobię to miesiąc minie... a ty zapierdzielasz jak struś pędziwiatr [lol2] przy takim tępie to pewnie już pojutrze zaczniesz go teksturować
Gość AcidBoyXL Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 popraw troche przedni slupek bo cos sie dziwnie wygina..
sikham Napisano 24 Czerwiec 2003 Autor Napisano 24 Czerwiec 2003 [hmmm] nie wiem gdzie mi sie wydaje oki możesz pokazać
ChaoS Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 dawaj tak dalej wyglada gitez i milej zabawy ze skladaniem :)[piwo]
Gość AcidBoyXL Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 nie zebym sie czepial ale troche tu mozesz poprawic, bo chyba tak nie powinno byc.. minimalnie ale zawsze :D [piwo]
sikham Napisano 24 Czerwiec 2003 Autor Napisano 24 Czerwiec 2003 [wow] zaraz poprawię poprawiłem też cały tył bo mi sie nie podobał :) zaraz dam updata ps. jak zrobiłes padłoze w swojej bumie (wiem ze to nie na czasie i niw w tym topicu ale ...) ??
sikham Napisano 24 Czerwiec 2003 Autor Napisano 24 Czerwiec 2003 zrobi│em blacharkŕ ty│u teraz chyba lepiej :) Acid po obadaniu wszystkich zdj੠doszed│em ┐e ten s│upek tak zostanie mo┐esz mnie za to zlinczowaŠ ;) \"wydechu nie przesynŕ│em aby zobrazowa│ zmianŕ
ChaoS Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 dawaj czadu spoko coraz ladniej .. Scenk emasz juz gotowa pod model ??
kulexy Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 SpOkO!!!!! Nie wiem czemu , ale ten wydech mi sie zaj... podoba :D:D:D Spojler z reshta tez :D:D:D to bedziesh robil te reklamy czy nie?? :D
Rekomendowane odpowiedzi