Napisano 7 Lipiec 200321 l Autor pierwsz mi sie najbardziej podoba :] można przeież kilka obrazków dać jak one są z innej www
Napisano 8 Lipiec 200321 l no w końcu doczekałem się teksturek :) P.S. będziesz robił do niego jakąś scenkę ??
Napisano 8 Lipiec 200321 l Autor Originally posted by ChaoS spoko :D tylko czemu tak banlnie ?? :0 to dopiero początek :]
Napisano 8 Lipiec 200321 l Originally posted by sikham to dopiero początek :] Mam nadziej eze poczatek oznacza plany scenki bez scenki mi sie nie pokazuj na oczy :d
Napisano 8 Lipiec 200321 l Autor wiesz ile to roboty z takim torem [urwanie glowy] na samą myśl mi sie odechciewa :] może mam jeszcze kibiców robić :P
Napisano 8 Lipiec 200321 l hehe, już to sobie wyobrażam... około 10000 kibiców, każdy składający się powiedzmy z 3000 polygonów... czas renderingu z GI w 1024x768... 5 lat [lol2]
Napisano 8 Lipiec 200321 l Autor nie mam zdjęcia takiego a w fotomontaż si enie zabardzo potrafię bawić :(
Napisano 8 Lipiec 200321 l mowisz dowolna scenke ?? mam ci na mailka rzucic ok daj mi 24 godziny i masz scenke lae materialy dibierasz sam ::)
Napisano 8 Lipiec 200321 l SPoko jutro powinienem ci cos podrzucic :) zobacze jak mi w nocy pojdzi e:)
Napisano 9 Lipiec 200321 l z tego wszystkiego aż sobie musiałem zagrać [dresik] :D może to trochę nie na temat ale nie mogłem się powstrzymać :)
Napisano 9 Lipiec 200321 l pioruny zazwyczaj oznaczają zasilanie...znaczy się miejsca w których jest dużo prądu...znaczy się jakieś baterie przewodzące i kumulujące napięcie :P coś w tym stylu...a co do modelu fureczki...to bardzo fajna, mógłbyś dodać pare bajerków od sibie...pobawić się jeszcze texturami...narazie jest surowo dobrze :D pozdro...
Napisano 9 Lipiec 200321 l Autor mam przeogromny problem jak zrobić napisy na oponie mam loga tylko wystarczy je \"zawinąć\" coś ala blend ale w ps da sie chyba tylko text tak zrobić help !!
Napisano 9 Lipiec 200321 l no mi nic innego nie przychodzi do głowy jak opcja zwana śmiesznie \"smużeniem\":P smudge tool...w tool barze tam gdzie jest bloor tool :)...albo pobawić się filters/liquify :D...ale to tylko to co mi narazie do głowy przyszło :) kombinuj :D równie dobrze możesz pobawić się filters/disort/pinch i spherize...ale nie gwarantuje dobrej jakości :) pozdro...
Napisano 10 Lipiec 200321 l loozack czy to nie byl przypadkiem screen z gran turismo..? jesli tak to jak mozna w to pograc na pececie?
Napisano 17 Lipiec 200321 l co do napisow to ja bym zastosowal filtr z Photoshopa Disort=>Polar Coordinates. bez wiekszej traty jakosci uzyskasz to co chchiales. pamietaj ze najlepiej jak obrazek jest kwadratowy! Przyklad: Ruszaj dalej ! Pozdro & Powodzenia!
Napisano 23 Lipiec 200321 l Autor Widzę wszyscy na forum cary robią :) nie było updata bo robie strone www.sikham.piwko.pl :) pisze tuty itp ;) wczoraj znalazłem troche czasu i oto co wyskrobałem
Napisano 26 Lipiec 200321 l Autor updat textórek narazie bez środka bo by sie renderowało 3 godziny :(
Napisano 27 Lipiec 200321 l Spoko model tylko zrob tylne wewnetrzne nadkole bo jest cienka linia [telefon]
Napisano 27 Lipiec 200321 l hehe, ale ci Mc-Maxim buga znalazł [lol2] ja tyle razy tu zaglądałem i nie zwróciłem na to uwagi a on jest nowy i od razu to wylukał :] no cóż, musisz to poprawić, a ja wracam do treningu (Honda) :)
Napisano 27 Lipiec 200321 l Autor to nie bug poprostu jeszcze sie za to nie zabrałem ( leniwy jestem :) )
Napisano 25 Sierpień 200321 l Autor postanowiłem skończyć ten model narazie poprawiłem zewnętrznie ( zabudowałem nadkola i wprowadziłem kilka kosmetycznych zmian
Napisano 25 Sierpień 200321 l Autor no i srodek tu jest jeszcze wiele do zrobienia przełaczniki jakieś kierownica ale te \"smaczki zostawie sobie nakoniec narazie łatam dzióry :) ten szkielet jest tylko poto żebym widział czy wszystko jest na miejscu kierowcy niebedzie :]
Napisano 25 Sierpień 200321 l masz trochę błędów na karoserii, takie drobne wypukłości i zniekształcenia, ale dobra tam :D fajnie, że powróciłeś do tej fury :) keep working [piwo]
Napisano 22 Wrzesień 200321 l deczko sterylne tekstury :| a tak w ogóle to twoje lenistwo nie zna granic... mogłeś dać materiał na prawe światło/nakładkę na światło, a nie :] ale ogólnie model bardzo fajny [piwo]
Napisano 22 Wrzesień 200321 l Autor loozac a jakie byś chciał textury ona przedchwilka z fabryki wyjechał i 10 razy już go polerowałem :]
Napisano 28 Wrzesień 200321 l Chłopaki mam pytanie, szczegolnie do sikham-a. jak kreujesz wozy? w czym? Bo spoko Ci to wychodzi.