Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Originally posted by sikham

to dopiero początek :]

Mam nadziej eze poczatek oznacza plany scenki bez scenki mi sie nie pokazuj na oczy :d

Napisano

hehe, już to sobie wyobrażam... około 10000 kibiców, każdy składający się powiedzmy z 3000 polygonów... czas renderingu z GI w 1024x768... 5 lat [lol2]

Napisano

pioruny zazwyczaj oznaczają zasilanie...znaczy się miejsca w których jest dużo prądu...znaczy się jakieś baterie przewodzące i kumulujące napięcie :P coś w tym stylu...a co do modelu fureczki...to bardzo fajna, mógłbyś dodać pare bajerków od sibie...pobawić się jeszcze texturami...narazie jest surowo dobrze :D

pozdro...

Napisano

mam przeogromny problem

jak zrobić napisy na oponie mam loga tylko wystarczy je \"zawinąć\" coś ala blend ale w ps da sie chyba tylko text tak zrobić

help !!

Napisano

no mi nic innego nie przychodzi do głowy jak opcja zwana śmiesznie \"smużeniem\":P smudge tool...w tool barze tam gdzie jest bloor tool :)...albo pobawić się filters/liquify :D...ale to tylko to co mi narazie do głowy przyszło :) kombinuj :D równie dobrze możesz pobawić się filters/disort/pinch i spherize...ale nie gwarantuje dobrej jakości :)

pozdro...

Napisano

co do napisow to ja bym zastosowal filtr z Photoshopa Disort=>Polar Coordinates.

bez wiekszej traty jakosci uzyskasz to co chchiales. pamietaj ze najlepiej jak obrazek jest kwadratowy!

Przyklad:

01a.jpg

02a.jpg

Ruszaj dalej !

Pozdro & Powodzenia!

Napisano

Widzę wszyscy na forum cary robią :)

nie było updata bo robie strone www.sikham.piwko.pl :) pisze tuty itp ;)

wczoraj znalazłem troche czasu i oto co wyskrobałem

Napisano

hehe, ale ci Mc-Maxim buga znalazł [lol2] ja tyle razy tu zaglądałem i nie zwróciłem na to uwagi a on jest nowy i od razu to wylukał :] no cóż, musisz to poprawić, a ja wracam do treningu (Honda) :)

Napisano

no i srodek tu jest jeszcze wiele do zrobienia przełaczniki jakieś kierownica ale te \"smaczki zostawie sobie nakoniec narazie łatam dzióry :)

ten szkielet jest tylko poto żebym widział czy wszystko jest na miejscu

kierowcy niebedzie :]

Napisano

masz trochę błędów na karoserii, takie drobne wypukłości i zniekształcenia, ale dobra tam :D fajnie, że powróciłeś do tej fury :) keep working [piwo]

Napisano

deczko sterylne tekstury :| a tak w ogóle to twoje lenistwo nie zna granic... mogłeś dać materiał na prawe światło/nakładkę na światło, a nie :] ale ogólnie model bardzo fajny [piwo]

Napisano

Chłopaki mam pytanie,

szczegolnie do sikham-a.

jak kreujesz wozy? w czym?

Bo spoko Ci to wychodzi.