Segal Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 Witam, to mój drugi wip. Pierwszego nie dane mi było skończyć. Może ktoś widział tamtą Nokie 7250i. Porzuciłem tamten projekt ponieważ już na początku wszystko zawaliłem( ustawienie boxa z referką, za duże chamfery i kilka innych) i nie miałem już cierpliwości robić od nowa. Ten projekt też może nie doczekać sie finału ale zrobie co w mojej mocy żeby jednak tym razem dotrwać do końca. Zyczcie mi powodzenia. Co to TST chyba każdy wie. Narazie wieżyczka ( jeszcze nie skończona): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 Raczej sam wylot lufy narazie, a nie wieżyczka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 to ja moze literowke poprawie ;)....Terran Siege (nie siedge) Tank.....male ale jednak razi ....jako stary gracz w stara licze iz dokonczysz ten model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 8 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2005 xyrion--> no rzeczywiście niedopatrzenie. Updejt... Troche poprawiłem osłony, dodałem napis z numerem seryjnym, i dorobiłem takie "pierdółki po bokach : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 8 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2005 Jeszcze jedna ważna rzecz: Mam v-raya (FREE) jak widać, komenda na pokazywanie ilości pirimitivesów jest %primitives ( %primitiwes też próbowałem) ale w podpisie nie pokazuje ilości tylko ten napis %pri... czyli tak jakby ta komenda nie istniała. Czy tam czeba coś jeszcze ustawiać zeby pokazało ilość?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 qrde widze ze masz jakies super dokladne referki.....jestem naprawde pod wrazeniem...moze jakas animacja potem :)....jak tank niszczy hydraliska albo cosik!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 9 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2005 W tym włąśnie problem, mam jedną referkę, która nie do końca przedstawia TST. Zamiast kwadratowego przodu jest taki strasznie owalny. Jednym słowem - brzydki. Z tej referki biorę tylko niewielką pomoc, a opieram się raczej na własnym pomyśle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 9 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2005 Updejt, Znalazłem w necie lepszą referkę, więc pomysły będe czerpał z 2 całkowicie róznych refer. Ostateczna( raczej) wersja wieżyczki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morus Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 Poprosilbym sieteczke ps. Witam na froum moj pierwszy post :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 9 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2005 Zabawa: Złóż sobie czołg ;]. Siatki luf nie da sie bez ms bo uzylem boolean. Druga sprawa - inaczej wam nie okarze, bo nic nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 masz male problemy z chamferami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2005 illy--> na lufach tak ma być, to jest załamanie. Na osłonach stało się tak ponieważtam są 2 trójkąty ;/ ale po nalożeniu texty nie będzie nic widać ( i hope so). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 Segal, co do luf to jeszcze moge sie zgodzic acz masz tam pozniej ladne przejscie ale jak chcesz. A trojkaty edytuj, zmniejszysz ilosc poly, ulatwisz sobie teksturowanie i plepszysz efekt. Przeciez to jest 5 minut roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2005 No dobra next render będzie poprawa. Updejt: Prowadnica + górna osłona, pozbawiona narazie 'bajerków': Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 jee :) niestety jest tak malo referek ze raczej ciezko bedzie sie trzymac oryginalu i wez zmien chociaz czcionke tych napisow bo sa okrrropne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 na miniaturce zaznaczam miejsce, w którym wydaje mi się, że jest błąd. czcionka napisu chyba może być, ale zmień jej gęstość ( na bardziej cieńką ) bo się zlewa. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2005 To może wygląda jak bug, ale to tak ma być ( wbrew pozorom :P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2005 Next updejt: Nie wspominajcie o bugu przy bocznych osłonach - też go widze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 15 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2005 Łupdejt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi