Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Razem ze znajomymi kręcimy fanfilm w świecie Gwiezdnych Wojen. (widzę, że tu poważna armia Jedi/Sithów i innych Smugglerów na forum, to dobrze trafiłam.)

Potrzebuję właśnie "ekipy" ludzi od animacji. Więc jakby ktos się chciał z nami pobawić w film, to zapraszam na stronkę klubu www.czarneslonce.boo.pl

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zpomniałam dopisać... Jakby ktos był zainteresowany współpracą, to zapraszam na gg 4401956 :D

Napisano

hehe, pomysł niezły jeżeli traktujecie to jako zabawę, po fotkach na stronie widzę że spoko z Was ludziska :D Ale stronkę macie fatalną :)

Pozdrawiam

Napisano

Nie wiem czy potrzebujecie do pomocy amatorów albo początkujących ale jak tak to coś dałoby się zrobić. Fajny ten miecz Vadera. Skąd go wziąłeś?? Widzac na stronce zdjęcia z przygotowań widzę ze porządnie traktujecie robotę. Bardzo podobają mi się projekty mieczy świetlnych. Jak możecie to powiedzcie mi jak wykonaliście takie bo potrzebuje do animacjii (moje gg:2449153)

.Pozdrawiam..

Napisano

Cóż... stronkę zrobiliśmy nową, wygląda o niebo lepiej. :p

Chcemy zrobić poważny film z FABUŁĄ a nie to, co jest zwykle w fanfilmach (machanie mieczem i tyle) Ale przy tym jest duuużo zabawy, więc odpowiedź nie jest jednosnaczna - dla zabawy, ale na poważnie.

Gedeon - prześlij mi jakąś swoją animację, jeśli masz. Zobaczymy jak to wygląda, czasu jest dużo, bo przełożyliśmy kręcenie na następne wakacje.

Napisano

tak apropo strony - Xizor wmontowany w logo i te dwa Viraxo :/ do bani to wygląda. Popracujcie nad tym, przecież tyle Xizorów z necie jest.

Napisano

Dobra jak skończę kilka animacji to ci prześlę i pooglądasz. Pozdrawiam

Napisano
tak apropo strony - Xizor wmontowany w logo i te dwa Viraxo :/ do bani to wygląda. Popracujcie nad tym, przecież tyle Xizorów z necie jest.

ten Xizor to taka wersja "zeby cos bylo". wiem, że do bani. Coś fajniejszego, jest w produkcji :p tylko kolega, który miał się tym zająć, aktualnie nie ma czasu.