Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Czesc :)

Zrobilem maly modlik do pewnej gry :o

p1.jpg

p2.JPG

p3.jpg

p4.JPG

p5.jpg

p6.JPG

Narazie nie jest jeszcze dopracowany do konca . Ma tylko 1040 poly :)

musze pousowac niepotrzebne poly i zaokraglic i dopracowac twarz , pousuwac troche tego z rak bo sa za dokladnie zrobione . Mysle ze dojade gdzies do 1300-1400 poly

A i mam jeden dylemacik :| zrobic go z ludzkimi nogami ? czy zostawic tak jak jest ? czy moze jeszcze macie inne pomysly? :o czekam na propozycje :)

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 3,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

He he fajny, a może by tak dodać mu jakąś broń ?? W sumie jak ma takie duże łapki to chyba lepiej jak zostanie z \"tą jedną nogą\". Czekam na teksturki...

Napisano

No Klicek, wreszcie jakis projekt:) Postac fajna, twarz jest do dopracowania. Moglbys sprobowac z (nie)ludzkimi tylko to moze sporo poligonow kosztowac;)

Napisano

wydaje mi sei zepostac w takim stanie jest ok jesli chodzi o \"nogi\" przypomina jaszczura albo cos pasuje do fantazyy ale nad geba to popracuj i to porzadnie i daj mi jakas bron moze byc cos w ksztalcie halabardy bedzie pasowac di niego :) pozdro czekam na dalsze updaty :) i nie wydawaj za duzo poly na pierdoly ( poco komu nogi :)

Napisano
  • Autor

Czesc :)

malutki update :

p7.jpg

p8.jpg

Nie wiem czy bardziej zagescic siatke na twarzy ... poprawilem troche rece , ale narazie nie zamieszczam scr

Teraz moze zaczne dorabiac jakies szczegoliki co? :] to znaczy bron i cos jeszcze ...

myslalem nad batem , albo jakas duza halabarda ?

co wy na to ?

Napisano

Budowa modelu przypomina postacie ze wstępniaka dodatku do Warcrafta 3... Przypadek? :)

Ogólnie solidna robota i byle tak dalej!

Napisano

hehehe, zagesc troche jednak na twarzy siatke o jakies 50 polygonow:D

NICE!

Ps. hehehe, chyba pomyliles rubryke z Game Art :D[rotfl]

Napisano

Siemanko

Modelik dobrze zrobiony (mimo iż nie lubię obiektów low-poly). A powiesz nam co to za gra ??

Napisano
  • Autor

witam!!!

Sorka za ta pomylke ... z dzialem ... heeheh zrobilem to jak lejmon :) ale naprawde zastanawialem sie dlugo gdzie to dac czy do wipa czy do game arts ;) ale potrzebowalem pomocy i oceny wiec pomyslalem ze do wipa :)

Co do kapelusika :) to eheh mialo byc co innego i co innego wyszlo [rotfl]

Ale jakies propozycjie na zmiany ? tego kapelusika :)

Ehehe pewien uzytkowinik dal mi pomysl zeby zrobic z niego samuraja albo cos takiego ;))) wasiki kitka i mam hinczyka ;)

Pracuje nad bronia zdecydowalem sie na taka duza halabardo-pike ... :)

poprawie tez zdecydowanie twarz podciagne go jednak do 1400 poly :] narazie ma 1150 poly wiec o duzo sie nie zmienilio poprprawilem troszke rece bo byla zbyt namieszana siataka ...

Za niedlugo update :>

Napisano

Hmmmm, trochę niepotrzebnie zrobiłeś mu usta i zwykły nos... To zabiera dużo ścianek... A to jest Potwór :) Te z zaklejonymi ustami i nosami bez chrząstki wyglądają straszniej :)

Napisano

Waste land Solider...fajne ...troche przypomina Borgów z Star Treka ;)

Napisano

heh bo to stary post, i juz nie ma obrazeczkow ;)... on byl \"na topie\" gdzies z pol roq temu :P.