Napisano 20 Czerwiec 200321 l Czesc :) Zrobilem maly modlik do pewnej gry :o Narazie nie jest jeszcze dopracowany do konca . Ma tylko 1040 poly :) musze pousowac niepotrzebne poly i zaokraglic i dopracowac twarz , pousuwac troche tego z rak bo sa za dokladnie zrobione . Mysle ze dojade gdzies do 1300-1400 poly A i mam jeden dylemacik :| zrobic go z ludzkimi nogami ? czy zostawic tak jak jest ? czy moze jeszcze macie inne pomysly? :o czekam na propozycje :)
Napisano 20 Czerwiec 200321 l He he fajny, a może by tak dodać mu jakąś broń ?? W sumie jak ma takie duże łapki to chyba lepiej jak zostanie z \"tą jedną nogą\". Czekam na teksturki...
Napisano 20 Czerwiec 200321 l No Klicek, wreszcie jakis projekt:) Postac fajna, twarz jest do dopracowania. Moglbys sprobowac z (nie)ludzkimi tylko to moze sporo poligonow kosztowac;)
Napisano 20 Czerwiec 200321 l Autor Czesc :) ehhh te ludzkie nogi to wydatek rzedu 200 poly [rotfl] wlasnie poprawilem kilka bugow za niedlugo powinien byc update ...
Napisano 20 Czerwiec 200321 l wydaje mi sei zepostac w takim stanie jest ok jesli chodzi o \"nogi\" przypomina jaszczura albo cos pasuje do fantazyy ale nad geba to popracuj i to porzadnie i daj mi jakas bron moze byc cos w ksztalcie halabardy bedzie pasowac di niego :) pozdro czekam na dalsze updaty :) i nie wydawaj za duzo poly na pierdoly ( poco komu nogi :)
Napisano 20 Czerwiec 200321 l Autor Czesc :) malutki update : Nie wiem czy bardziej zagescic siatke na twarzy ... poprawilem troche rece , ale narazie nie zamieszczam scr Teraz moze zaczne dorabiac jakies szczegoliki co? :] to znaczy bron i cos jeszcze ... myslalem nad batem , albo jakas duza halabarda ? co wy na to ?
Napisano 21 Czerwiec 200321 l Budowa modelu przypomina postacie ze wstępniaka dodatku do Warcrafta 3... Przypadek? :) Ogólnie solidna robota i byle tak dalej!
Napisano 21 Czerwiec 200321 l Autor Czesc :) chyba czysty przypadek bo nie myslalem o tych postaciach robiac ten model :) moze cos w podswiadomosci ? za niedlugo kolejne updaty :)
Napisano 21 Czerwiec 200321 l hehehe, zagesc troche jednak na twarzy siatke o jakies 50 polygonow:D NICE! Ps. hehehe, chyba pomyliles rubryke z Game Art :D[rotfl]
Napisano 21 Czerwiec 200321 l Siemanko Modelik dobrze zrobiony (mimo iż nie lubię obiektów low-poly). A powiesz nam co to za gra ??
Napisano 21 Czerwiec 200321 l fajny modelik, ale ten kapelusz jak nosza chinczycy to nie wiem co to :).
Napisano 21 Czerwiec 200321 l Autor witam!!! Sorka za ta pomylke ... z dzialem ... heeheh zrobilem to jak lejmon :) ale naprawde zastanawialem sie dlugo gdzie to dac czy do wipa czy do game arts ;) ale potrzebowalem pomocy i oceny wiec pomyslalem ze do wipa :) Co do kapelusika :) to eheh mialo byc co innego i co innego wyszlo [rotfl] Ale jakies propozycjie na zmiany ? tego kapelusika :) Ehehe pewien uzytkowinik dal mi pomysl zeby zrobic z niego samuraja albo cos takiego ;))) wasiki kitka i mam hinczyka ;) Pracuje nad bronia zdecydowalem sie na taka duza halabardo-pike ... :) poprawie tez zdecydowanie twarz podciagne go jednak do 1400 poly :] narazie ma 1150 poly wiec o duzo sie nie zmienilio poprprawilem troszke rece bo byla zbyt namieszana siataka ... Za niedlugo update :>
Napisano 22 Czerwiec 200321 l Autor Czesc :) update ... to tyle ... czekam na opinnie czy dalej zwiekszac poly na twarzy ? Postac ma teraz 1200 poly topor ma 120 poly , tarcza 180 poly
Napisano 22 Czerwiec 200321 l Hmmmm, trochę niepotrzebnie zrobiłeś mu usta i zwykły nos... To zabiera dużo ścianek... A to jest Potwór :) Te z zaklejonymi ustami i nosami bez chrząstki wyglądają straszniej :)
Napisano 20 Listopad 200321 l heh bo to stary post, i juz nie ma obrazeczkow ;)... on byl \"na topie\" gdzies z pol roq temu :P.