Creater Napisano 9 Sierpień 2005 Napisano 9 Sierpień 2005 http://www.krcreater.blo.pl narazie tylko tyle ale z czase będą updaty. Mam zamiar wykożystać grafike 3D we flashu do menu i takich tam :)
piotrek Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 heh, za wiele nie ma co oglądać, ale przyczepię się do preloadera: - to białe tło ma takie ciemne rogi, dzięki czemu wygląda jakby wyło wycięte z jakiejś grafiki i wklejone do flasha - popraw - pasek postępu, IMO, powinien być trochę niżej. Powodzenia w dalszej pracy :)
Hindus Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 jak na to co masz na tej stronce to czytało dośc długo ;) zmniejsz objetośc może albo może ja zmienie łącze ;) alefajny bajer z tą maską;) 3m sie.
Vorek Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 dość popularny styl wtbraleś, ale bardzo estetycznie, może poza tym czerwonym glowem i blurem na startowej. Animacje jak narazie ładne ale to pudło to wypadało by oteksturować jakoś :) Pomysł z rogami....sam nie wiem, raz że chyba nieco zbyt dosłowne, a jeżeli już są to niech będą bardzie "evil" większe i wyraźniejsze, nadające pudełku charakter. Pozdrawiam
Kemil Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 Hehe pierwsze co mnie zraziło to czerwona obramówka napisu. Radze dac jakaś szarą.Jesli już to rogi zrób czerwone i wtedy będize bardziej pasowało
Rekomendowane odpowiedzi