Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 841
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

po co utworzyłeś 2 takie wątki?

to nie jakaś reklama?? :|

Napisano

coś dla modemowców , Hardware , tutoriale do wielu programów graficznych

co to ma ze soba wspolnego?! + jeszcze do tego 2 te same watki.....

EDIT: modemowcy odpadaja ze wzgledu na - "Tutoriale można ściągnąć z internetu za darmo" huhahy....

Napisano
  • Autor

to moj trzeci post jak sie nie myle, tzn kiedys pisalem juz jakies, ale je zezarlo. Napislame 2 bo nie wiedzialem gdzie to dac... jak ktores gdzies nie pasuje to skasujcie, bylem na tym forum kolo roku temu i atmosfera byla milsza...

Pozdrawiam

David

Napisano

szkoda że ten kto wystawia te tutoriale nie podał źródeł, tak to trochę kupowanie kota w worku

Napisano

bo wtedy jeszcze mnie nie bylo:D.... irytuje fakt ze piszesz "pisałem do koleseia i lista jest długa" a jest to Twoja aukcja (przynajmniej tak mi sie wydaje, bo normalnie bym nie zakladal watku bo jakas aukcja jest z tutkami, na allegro tego pelno (swoja droga kupilem kiedys tutek do flash mx i jestem zadowolony:))

Ps. chyba wiem czemu Ci zniknely te posty;P

Napisano
  • Autor

Ps. chyba wiem czemu Ci zniknely te posty;P

?? nie rozumiem.

qrde, sam kiedyś uczyłem sie w 3d, to bylo jakieś 1,5 -2 lata temu, wtedy szukałem takich rzeczy, jechałem na modemi - zresztą do dzisiaj jade.

Stwierdziłem że wystawie kolesia na forum które z mojej strony przykryło sie już kurzem. Piszę co znalazlem, z nadzieją że komuś to pomoże a wy na mnie najeżdżacie że reklama, że to, że tamto, że po co 2 wątki.

A po to żeby ktoś kto potrzebuje mógł sobie kupić, a jesli bylaby to moja aukcja, to wybaczcie, ale mam swój honor i nie reklamowalbym sie w ten sposob zeby zarobi marne pare groszy - nie obrazając tego sprzedającego na allegro.

Pozdrawiam i dziękuję za miłe przywitanie po latach

David