SimeN Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Robie sobie na spokojnie element 3d do mojej stronki, dlatego nie ma wymyslnej nazwy. To oczywiscie, jeszcze nie koniec modelowania :) Jednak, zeby sie nie spalic przy nim, zaczalem dodawac teksturki. I pewnie zauwazycie, ze jedna noga od stojaka (ta pierwsza) jest podobna w pewien sposob do aluminium, a pozostale juz wygladaja na plastik :) Na razie nie wiem ajk poradzic sobie z tym problemem. Pewnie gdybym go przekrecil to byloby dobrze, ale znow tylko z jedna noga. Obiekt bedzie animowany. Projekt nie moj, upatrzone w necie :P Ponizej render i siatka (mam nadzieje, ze nie za male :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Pomysł ciekawy, model ładny, tylko texturki dałbym bardziej wyraźne ;P powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Ale brzydkie... chodzi o projekt. ;) Wykonanie moze byc. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Znowu będę marudził :) Mama nadzieję że masz już obmyślany cały koncept stronki, bo jeżeli dobrze wkomponujesz ten model w całość i ładnie zanimujesz to może być nieźle. Co do projektu to ja bym zrobił prostszą, bardziej minimalistyczną formę, bez zbędnych bajerów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimeN Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2005 KamillM> moze to przez glow'a od wyswietlacza, sprobuje bez niego, moze wyjdzie wyrazniej :) RA> [; Vorek> koncept stronki jest, bo sie napatrzylem na taka jedna ;] i chcialbym osiagnac podobny efekt, a ze z flash'em bede troche bardziej zaczynal, to na razie sie wzoruje :) Jesli bedzie on zajmowal 1/3 strony to ujmowanie mu szczegolow, moze nie wyjsc na dobre. Dzieki za komenty i czekam na nastepne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Nie chodzi mi o ujmowanie szczegółów tylko o zrobienie takiej formy która i bez nich będzie wyglądała estetycznie i ładnie, sam projektowaniem takich rzeczy się nie zajmuje i wiem że to nie jest takie proste ale mimo wszystko, warto spróbować :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi