Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Robie sobie na spokojnie element 3d do mojej stronki, dlatego nie ma wymyslnej nazwy. To oczywiscie, jeszcze nie koniec modelowania :) Jednak, zeby sie nie spalic przy nim, zaczalem dodawac teksturki. I pewnie zauwazycie, ze jedna noga od stojaka (ta pierwsza) jest podobna w pewien sposob do aluminium, a pozostale juz wygladaja na plastik :) Na razie nie wiem ajk poradzic sobie z tym problemem. Pewnie gdybym go przekrecil to byloby dobrze, ale znow tylko z jedna noga. Obiekt bedzie animowany. Projekt nie moj, upatrzone w necie :P

Ponizej render i siatka (mam nadzieje, ze nie za male :) )

r4.jpg

r4_lattice.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 847
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pomysł ciekawy, model ładny, tylko texturki dałbym bardziej wyraźne ;P

powodzenia

Napisano

Ale brzydkie... chodzi o projekt. ;)

Wykonanie moze byc. :)

pozdrawiam

Napisano

Znowu będę marudził :)

Mama nadzieję że masz już obmyślany cały koncept stronki, bo jeżeli dobrze wkomponujesz ten model w całość i ładnie zanimujesz to może być nieźle. Co do projektu to ja bym zrobił prostszą, bardziej minimalistyczną formę, bez zbędnych bajerów.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

KamillM> moze to przez glow'a od wyswietlacza, sprobuje bez niego, moze wyjdzie wyrazniej :)

RA> [;

Vorek> koncept stronki jest, bo sie napatrzylem na taka jedna ;] i chcialbym osiagnac podobny efekt, a ze z flash'em bede troche bardziej zaczynal, to na razie sie wzoruje :) Jesli bedzie on zajmowal 1/3 strony to ujmowanie mu szczegolow, moze nie wyjsc na dobre.

Dzieki za komenty i czekam na nastepne :)

Napisano

Nie chodzi mi o ujmowanie szczegółów tylko o zrobienie takiej formy która i bez nich będzie wyglądała estetycznie i ładnie, sam projektowaniem takich rzeczy się nie zajmuje i wiem że to nie jest takie proste ale mimo wszystko, warto spróbować :)

Pozdrawiam