Gość Sm42 Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Chciałem sobie zrobić samochód z jednego tutoriala. I tam pisze żeby nałozyć teksturki jako "mape" i według nich modelować. Czy ktos mi pomoże, bo nei wiem jak to sie nakłada. Z góry dzięki. P.S. Mam 3ds maxa 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 nie wiem co to za tutek, ale pewnie chodzi o to, że masz stworzyć trzy plane'y i na nie rzucić rzuty auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sm42 Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Dokładnie tak... i nie moge wrzucić na nie te schematy aut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 nacisnij F1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 tu masz ładnie opisane jak to zrobić: http://www.3dtotal.com/team/Tutorials/fiat500/fiat500.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 ehh jak nie wiesz jak nałożyć texture to odradzam modelowanie samochodu na początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi