Napisano 24 Czerwiec 200321 l No dobra mam takie pytanie.(dla niektorcyh moze sie ono wydac glupie). Jest wiele tych tutoriali na robienie samochodow z rzutow, ale zaden z nich nie opisuje \"dokladnie\" poczym do trzeba te spliny poprowadzic. Dalej to tam wiem tylko to mi sprawia problem....sam poczatek.....z gory dzieki......
Napisano 25 Czerwiec 200321 l przypatrz sie na screenach po czym prowadzil linie autor i prowadz tak samo.
Napisano 25 Czerwiec 200321 l linie prowadzisz na tych liniach co pokazuje rzut samochodu...czyli np. maski,kol,swiatel itd pozdr
Napisano 25 Czerwiec 200321 l Ja bym prowadzil po \"punktach szczytowych\" czyli tam gdzie jest zagiecie maski
Napisano 25 Czerwiec 200321 l DOKLADNIE , ja tez prubowalem robic leb iz linii, nurbsow ale dupa , wiec za auta wogule sie nie bralem wiem , ze wlasciwie jest dobrze wziasc sobie jakies rysuki zdjecia, rzytu z tut. i PRUBOWAC , a najlepiej niech ci ktos doawiadczonu pokaze! no tule [email protected]
Napisano 27 Czerwiec 200321 l Cześć. a ja mam taki problem, że mi tej tekstury rzutu nie wyswietla i nie mam po czym linii prowadzić....:( Prosze o pomoc!!!!!
Napisano 27 Czerwiec 200321 l Dobra już mam[jupi] W edytorze materiałów trzeba kliknąć ikonę Show bitmap in viewport