Napisano 15 Sierpień 200519 l bardzo fajne tło szkoda że niezbyt ciekawy układ napisów z nieszczęsnym "kopnieciem" :]
Napisano 15 Sierpień 200519 l przecie "kopniecia" sa ostatnio trendi szeryfie ; ) ps - a tak serio.. dla mnie troche za 'sztywne' wyszły te sciezki ruchow - bym je zmiękczył - zeby takie bardziej plynne jak ten balet były ; ) ...
Napisano 15 Sierpień 200519 l super, nawet bardzo poza nieszczesnymi napisami nie siedza i chyba lepsze bylyby czarne. ale to pikuś bo i tak super plakacik
Napisano 16 Sierpień 200519 l Tylko nie literki, tylko nie moje białe lukrowane literki! Niestety literki do wymiany. Mogą być czarne, pogrubione i czcionką dobrze komponującą się z otoczeniem. Niekoniecznie wyjustowane do lewej. Faktycznie, ten ruch ramion i nóg można by zmiękczyćchoć przy tej kompozycji i sposobie, w jaki ów ruch został odwzorowany może to być trudne, zwłaszcza, że uzycie gradientu zepułoby efekt... Może jakaś gradacja tych kreseczek w zakresie grubości i dlugości? Pomysł bardzo mi się podoba.
Napisano 16 Sierpień 200519 l Autor literki mówicie panowie... hmm... może i racja, na jakiekolwiek poprawki niestety już za późno . thnx wszystkim za commentsy.