mlody_ Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 Znalazlem taki oto model stacji kolejowej. http://www.bestofshowmodelbuilders.com/LaGrange.jpg Postanowilem sie z nim zmierzyc. :):) Zobaczymy co z tego wyjdzie....Aha, robie sam budynek. Nie przewiduje textur...narazie W zalaczniku render i siatka. pozdrawiam mlody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 fajne fajne , ale jesli to low-poly to chyba mozna zredukowac ilosc poly tam nad lukoami ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 Oj widze że wiele poly stracone. ja bym ten dach zrobił z osobnycgh brył bo tak tracisz sporo poly w ogóle większość możesz z osobnych zrobić a ile to ma teraz tro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody_ Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2005 bry kakrotto13 - tak to ma byc low poly, ale z co do tego redukowania...nie wiem jak to zredukowac, tzn ktore redukowac...ech - ucze sie :) AGmakonts - tak dach troche przegiety - dzis go zoptyamilzuje. wszystko na narazie cos kolo 1430 tris pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 podobnie jak Kakrotto13 - od razu pomyślałem o tym, ze te łuki są zbyt gładkie. zrób jeszcze to małe okienko nad arkadą. modeling modelingiem - ciekawe, jak sobie poradzisz z teksturami :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Bedzie ciag dalszy? :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody_ Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2005 ano bedzie...tylko teraz troche zabiegany jestem. poprawilem ten dach i luk. zostalo jeszcze okienko i mysle ta czesc budynku jest skonczona. skirna nie wrzuce bo po co? i tak duzo sie nie zmienilo. bedzie skirn jak bedzie cus wiecej peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Fajna praca sie zapowiada, jesli uporasz sie z dobrymi texturami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Mlody sam widzisz, tylko robic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody_ Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2005 ano robic robic...i sie uczyc:) bo z tymi texturami narazie mam ciezko(Poraszek-zreszta sam wiesz hehe) ale dla pewnego swego i chcacego nic trudnego prawda? hehe pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 To powodzenia życze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi