Napisano 15 Sierpień 200519 l Znalazlem taki oto model stacji kolejowej. http://www.bestofshowmodelbuilders.com/LaGrange.jpg Postanowilem sie z nim zmierzyc. :):) Zobaczymy co z tego wyjdzie....Aha, robie sam budynek. Nie przewiduje textur...narazie W zalaczniku render i siatka. pozdrawiam mlody
Napisano 15 Sierpień 200519 l fajne fajne , ale jesli to low-poly to chyba mozna zredukowac ilosc poly tam nad lukoami ;]
Napisano 16 Sierpień 200519 l Oj widze że wiele poly stracone. ja bym ten dach zrobił z osobnycgh brył bo tak tracisz sporo poly w ogóle większość możesz z osobnych zrobić a ile to ma teraz tro?
Napisano 16 Sierpień 200519 l Autor bry kakrotto13 - tak to ma byc low poly, ale z co do tego redukowania...nie wiem jak to zredukowac, tzn ktore redukowac...ech - ucze sie :) AGmakonts - tak dach troche przegiety - dzis go zoptyamilzuje. wszystko na narazie cos kolo 1430 tris pozdrawiam
Napisano 16 Sierpień 200519 l podobnie jak Kakrotto13 - od razu pomyślałem o tym, ze te łuki są zbyt gładkie. zrób jeszcze to małe okienko nad arkadą. modeling modelingiem - ciekawe, jak sobie poradzisz z teksturami :-)
Napisano 19 Sierpień 200519 l Autor ano bedzie...tylko teraz troche zabiegany jestem. poprawilem ten dach i luk. zostalo jeszcze okienko i mysle ta czesc budynku jest skonczona. skirna nie wrzuce bo po co? i tak duzo sie nie zmienilo. bedzie skirn jak bedzie cus wiecej peace
Napisano 19 Sierpień 200519 l Autor ano robic robic...i sie uczyc:) bo z tymi texturami narazie mam ciezko(Poraszek-zreszta sam wiesz hehe) ale dla pewnego swego i chcacego nic trudnego prawda? hehe pozdrawiam