Phantom Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 W wolnym czasie stworzyłem tapeteczke... Info... nie moje są budynki...które możecie znaleźć na stronce www.freefoto.com - bardzo dobry sajt ze zdjęciami wszelkiej maści :) polecam... tutaj BIG SIZE a tu 800x600 :D pozdro...:)
Pablo Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 bym pokazal swoja tapetke...ale sie wstydze :D pzodr a ta wymiata:]
rebuzz Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 eeeeeee.....wystarczy ze powiem supe tapetka :D:D bylaby na moim deskopie tylko ten napis \"Phantom\" mi nie pasuje.....chyba zrobie malą obrubke na rebuzz:P:P:P:D:D BTW. nie mam zadnych uwag do pracki jest po prostu prze**ana :D:D POZDRO :]:]
MeG Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 brawo !! zdolniacho ty no ! super rzeczy tu pokzujesz !hah ! swietny styl ! kolorki kompozycja naprawde super troche mala jak na moj desktop :( to jedyne co mnie smuci swietna robota ![wow]
giorgione Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 suuuuuuuuppppppeerrrrr!!!!!!!!!! Spoko pracka - tak dalej!! Giorgione
Gab3d Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 Ladne, ale jak dla mnie jak na pulpit to za duzo tu sie dzieje. Lubie proste i przyjemne tapetki, nie meczace oczu i proca :D
Phantom Napisano 24 Czerwiec 2003 Autor Napisano 24 Czerwiec 2003 dzieki wielkie wszystkim :) Gabed...ta pracka to takie stadium rozgrzewki przed robieniem sajta www...mash racje że przesadziłem z paroma rzeczami...na początku było coś takiego a potem zrobiłem z tego poligon doświadczalny :) pozdro...
rebuzz Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 eeeeeeee co wy gadacie?? tamta tapetka jest super.......i bardzo mi sie podoba.... Brawo Phantom :D:D:D POZDRO :]:]
ChaoS Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 spoko spoko pracki :) dawajcie inni chwalcie sie :)
RadX Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 To co zwykle. Tylko od czasu teledysku AHA nie lubię tych krzyżyków.
Phantom Napisano 28 Czerwiec 2003 Autor Napisano 28 Czerwiec 2003 Jakoś nie kojarze...tego teledysku...tym bardziej zespołu...ciekawe to?? :)
Anderton Napisano 20 Sierpień 2003 Napisano 20 Sierpień 2003 Może i ta tapetka i fajna ale ja tam teraz tylko krzyżyk widzę[pokazal jezyk] Biedny Phantom zablokowali mu http\'a , i cały dorobek który tam trzymał diabli wzieli:(
Rekomendowane odpowiedzi