Napisano 24 Czerwiec 200321 l W wolnym czasie stworzyłem tapeteczke... Info... nie moje są budynki...które możecie znaleźć na stronce www.freefoto.com - bardzo dobry sajt ze zdjęciami wszelkiej maści :) polecam... tutaj BIG SIZE a tu 800x600 :D pozdro...:)
Napisano 24 Czerwiec 200321 l eeeeeee.....wystarczy ze powiem supe tapetka :D:D bylaby na moim deskopie tylko ten napis \"Phantom\" mi nie pasuje.....chyba zrobie malą obrubke na rebuzz:P:P:P:D:D BTW. nie mam zadnych uwag do pracki jest po prostu prze**ana :D:D POZDRO :]:]
Napisano 24 Czerwiec 200321 l brawo !! zdolniacho ty no ! super rzeczy tu pokzujesz !hah ! swietny styl ! kolorki kompozycja naprawde super troche mala jak na moj desktop :( to jedyne co mnie smuci swietna robota ![wow]
Napisano 24 Czerwiec 200321 l Ladne, ale jak dla mnie jak na pulpit to za duzo tu sie dzieje. Lubie proste i przyjemne tapetki, nie meczace oczu i proca :D
Napisano 24 Czerwiec 200321 l Autor dzieki wielkie wszystkim :) Gabed...ta pracka to takie stadium rozgrzewki przed robieniem sajta www...mash racje że przesadziłem z paroma rzeczami...na początku było coś takiego a potem zrobiłem z tego poligon doświadczalny :) pozdro...
Napisano 24 Czerwiec 200321 l eeeeeeee co wy gadacie?? tamta tapetka jest super.......i bardzo mi sie podoba.... Brawo Phantom :D:D:D POZDRO :]:]
Napisano 28 Czerwiec 200321 l Autor Jakoś nie kojarze...tego teledysku...tym bardziej zespołu...ciekawe to?? :)
Napisano 20 Sierpień 200321 l Może i ta tapetka i fajna ale ja tam teraz tylko krzyżyk widzę[pokazal jezyk] Biedny Phantom zablokowali mu http\'a , i cały dorobek który tam trzymał diabli wzieli:(