Napisano 17 Sierpień 200519 l Obecnie zajmuje się grafiką 3D. No bardziej się ucze ale bardzo mnie to zainteresowało. Od jakiegoś pół roku wykonywałem prace w programie Photo Shop (zaczynałem od sygnaturek, laye, skonczywszy na fotomontażach które najbardziej mi wychodza) Chciałem sie nimi pochwalić własnie tu. Jeśli poprostu będą za słabe to jes wywalcie :) Dobra przejdźmy do rzeczy: Prace "Loneliness" hmm tylko dziewcyzna jest nie moja ale itak zaliczam to do fotmontazy
Napisano 17 Sierpień 200519 l pierwwsze fajne drugie takie sobie trzecie oki mroczne w czwartym nie podoba mi sie zamocna tekstura pekniec strasznie sie odroznia jak bys ja troszke lzejsza zrobil bylo by oki :) chociaz nie wiem czy chciales z tego zrobic stary obraz czy pokazac zniszczona architekture
Napisano 17 Sierpień 200519 l Autor Praca na bitwe Clanową (Clan grafików) i temat miał być "róznice czasowe czy jakos tam, No coś z czasem nie pamietam. Tekst wciskany prawie na siłe a ze wpadłem na pomysł ze architektura jest stara (mineło dużo czasu) to tekst nie został usunięty.
Napisano 17 Sierpień 200519 l Na fotomontażach to sie nie znam, ale pierwsze jest naprawde niezłe, szkoda tylko, że tak dziwnie ucięte :/ Lepiej by było część tego dołu odciąć, bo psuje fajny efekt.
Napisano 17 Sierpień 200519 l w takim razie podloga na ostatnim jest zrypana bo pekniecie dziwnie idzie na te drzwi i troche jest jakby z innego swiata :]
Napisano 17 Sierpień 200519 l Pierwsza praca naprawdę świetna, trzecia mi się podoba, reszta średnio. Ale na pierwszą nie mogę się napatrzeć ;] ostra.
Napisano 18 Sierpień 200519 l Hmm. generalnie to tak średnio...widzę że maskujesz wszystko cloudsem żeby ukryć błędy, może i nadaje to klimat, mi jakoś nie podchodzi, mało czytelne. Pierwsza praca naprawdę dobra, Loneliness kiepska, reszta taka sobie :) Pracuj, pracuj, będzie git :) Pozdrawiam
Napisano 18 Sierpień 200519 l Trzecie jest fajne . Pozostałe mi sie nie podobają . (Jesli to początek to świetnie :) )
Napisano 18 Sierpień 200519 l Pierwsze najlepsze. Zdecydowanie. Pierwsze Rządzi :). Powodzenia w konkursie
Napisano 18 Sierpień 200519 l Autor Konkurs sie skonczył a bitwe z kobieta dziurą wygrałem do zera. Skzoda ze rywal nie byl wymagacjący
Napisano 21 Sierpień 200519 l jedynie 1 praca przypadla mi do gustu,pozostale niczym mnie nie urzekly pozdrawiam:)