srywol Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Ktos mi kiedys powiedzial ze przy pracy w maxie wrecz zbawienne jest stosowanie wasrtw a ja ni grzyba nie czaje jak ich uzywac gdzie one som i do czego oraz jak je zastosowac> Moze mi ktospokrotce wytlumaczyc?? Najlepiej na jakis rysunkach bo wtedy najlepiej kumam :d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 co wiedziałem to napisałem, warstwy są naprawdę przydatne :) Drugi obrazek to sposób użycia, reszta w helpie :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srywol Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2005 Czy tak jest we wszystkich wersjach maxa ?? Bo ja mam 4 i jakos tego niewidze!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Szczerze Ci powiem że maxa 4 nigdy nie używałem, więc nie wiem jak tam jest z warstwami, klikałeś prawy na toolbar ?:) tam w 5,6,7 włącza się warstwy. Może w 4 jest inaczej, ktoś wie ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 ale czemu używasz 4 a nie np 7 ? świat idzie do przodu ;) może tam nie było warstw ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Do postu niżej - przepraszam bardzo, ja poprostu ignoruje posty tego typka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 dawno temu miałem wersję 4, i o ile pamiętam - nie ma tam tam warstw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 tak. wczesniej nie bylo warstw - ja od kiedy pamietam, korzystalem z zestawow selekcji i skrotow na "hide by selection" - wietnie dzialalo - a i dzisiaj czasem to wykorzystuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi